REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Modificări majore în organigrama Consiliului Județean Constanța

Modificări majore în organigrama Consiliului Județean Constanța

Replica API 31 martie 2017 | 00:15 352

Organigrama Consiliului Județean Constanța și-a modificat componența prin înființarea a 15 posturi noi. Horia Țuțuianu, președintele CJC, a declarat că introducerea acestor posturi noi au drept scop eficientizarea activității. Ca o noutate, a fost introdus serviciul de analiză strategică și creșterea competivității. este un proiect pilot și se intenționează a fi un ghid de bună practică. De asemenea, s-a înființat și un serviciu dedicat promovării turismului.

Într-o conferință de presă susținută joi, 30 martie,a.c., președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a declarat că a fost modificată organigrama CJC pentru eficientizarea activității. Țuțuianu a precizat că nu va fi concediat niciun angajat dar că au fost înființate 15 posturi. ”Au fost comasate mai multe direcții și servicii, au dispărut funcții de conducere„, a spus Țuțuianu care a punctat prin înființarea unui Serviciu de analiză strategică și creșterea competitivității. Serviciul este unic în administrația locală la național și angajații vor analiza și colecta informații din mediul intern și extern pentru creșterea competitivității CJC. ”Este un serviciu pilot la nivelul administrației. Ne dorim să fie un ghid de bune practici„, a mai spus Țuțuianu. Acesta a mai precizat că la nivelul Consiliului a fost înființată special o direcție pentru turism care va elabora strategia de dezvoltare turistică a județului Constanța, separată de strategiile elaborate de celelalte entități din turism.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108