REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Monarhiştii constănţeni ies în stradă pentru recrutarea de noi membri

Monarhiştii constănţeni ies în stradă pentru recrutarea de noi membri

Replica API 23 iulie 2015 | 21:39 338

Reorganizare

Reorganizare

Nu doar partidele politice vor intra în campanie, ci şi alte formaţiuni apropiate. Alianţa pentru Renaşterea Monarhiei va ieşi, la propriu, în stradă. Monarhiştii constănţeni vor să atragă noi membri şi vor apela la clasicii fluturaşi, tricouri şi vor socializa cu cetăţenii, pentru a-i atrage spre spiritul regal. Numai că problemele, ca peste tot, nu lipsesc. ANRM Constanţa şi-a schimbat conducerea. Practica „ţărănistă” a dezbinării s-a revărsat şi peste ANRM, iar Adriana Mertea a fost nevoită să renunţe la şefia locală a Alianţei, întrucât este şi membru PNŢCD.

„Am avut nişte divergenţe cu cei din conducerea ANRM Bucureşti, care, mă rog, sunt împotriva faptului că eu sunt membru PNŢCD. De aici a pornit divergenţa, aşa că am fost nevoită să demisionez din funcţia respectivă. ANRM este apolitică, iar apartenenţa mea la PNŢCD nu avea nici o relevanţă pentru ei. Sigur, am rămas în relaţii amicale cu toţi monarhiştii, pentru că sunt în continuare la fel de monarhistă ca şi până acum. Ei nu au respectat statutul, eu nu aş fi renunţat niciodată, PNŢCD este monarhist. Are aceeaşi linie. Au zis că nu am dreptul să îl susţin pe domnul preşedinte Aurelian Pavelescu, pentru că ei, personal, nu îl plac. Or, preşedintele partidului se alege în interiorul partidului, nu în afara lui, iar ei trebuiau să respecte acea regulă, care spunea că nu au voie să se implice în politica pe care noi o facem în afara ANRM”, a spus Adriana Mertea, pentru Replica.

Între timp, la conducerea ANRM Constanţa a venit Alina-Mihaela Savu, care susţine că va organiza în curând acţiuni stradale pentru popularizarea Alianţei.

„Avem în plan o serie de acţiuni, în special acţiuni la vedere, de atragere de noi membri. Avem nevoie urgentă de membri, pentru că suntem o filială a Bucureştiului şi trebuie să ne dezvoltăm, să putem să fim cunoscuţi. Va fi o campanie în stradă, în care vom împărţi fluturaşi. Vrem să achiziţionăm acum tricouri cu sigla ANRM, stema regală, să ştie oamenii cine suntem. Cam acesta va fi primul pas”, ne-a spus Alina Savu.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108