REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii constănțeni, SUPĂRAȚI că sunt puși la muncă: "Am stat închiși în biserici"

Polițiștii constănțeni, SUPĂRAȚI că sunt puși la muncă: "Am stat închiși în biserici"

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:31 415

Acuzații grave în rândul polițiștilor din Constanța. Aceștia sunt supărați pentru faptul că sunt puși... să muncească. Acuză că au fost închiși în biserici, câte unul, pentru a face pândă și asta pentru că mai multe biserici de la malul mării au fost prădate de hoți. Însă, ei consideră că șeful Poliției Municipiului Constanța a gestionat greșit situația.

"În ultima perioadă, în municipiul Constanța, două lăcașe de cult au fost călcate de hoți. Și de ce nu ar fi niște ținte ale hoților, din moment ce bisericile sunt, probabil, singurele instituții care, în mod ciudat, nu trebuie să respecte Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor – republicată, în sensul că nu își asigură bunurile cu agenți de pază. De la acest context, în urma studierii ultimelor tehnici de prindere a hoților, șeful Poliției Municipiului Constanța, cms. șef Tudorel Dogaru a pus pe hârtie un Plan de acțiune. Iar în acest plan de acțiune, a dispus ca polițiștii de la toate secțiile de poliție, atât de la ordine publică, cât și de la investigații criminale, în intervalul 22:00 – 07:00, să fie repartizați câte UNUL, în fiecare lăcaș de cult de pe raza municipiului Constanța. Vorbim de aproximativ 50 de lăcașe de cult în care a fost închis, la propriu, câte un polițist. Doar el și Dumnezeu, într-o comuniune ce a durat 9 ore, timp în care a avut ocazia unică de a fi în dialog cu divinitatea. Cu excepția Secției 2 Poliție, unde colegii au sesizat reprezentanții Filialei Constanța a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, și unde au fost planificați câte doi polițiști, la toate celelalte secții, polițiștii au fost carne de tun", potrivit sindicateuropol.ro. Însă, potrivit unor surse din Poliție, aceste acuzații sunt nefondate, iar cei ce reclamă sunt nemulțumiți, de fapt, că sunt puși la muncă. Pânde se fac în Poliție, chiar dacă e vorba de un singur polițist. În plus, la mijloc ar fi vorba și de o ilegalitate, în sensul că "reclamagiii" ar fi dat în vileag metodele de prindere a infractorilor și acestea nu mai pot fi puse în aplicare. Reprezentanții IPJ Constanța analizează situația.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa te fereasca dumnezeu de omu prost si drumul lung.
2
0
Nu cred ca voi astia de la privat aveti chef de munca,nu mai aruncati cu noroi in bugetari si ei muncesc ca noi toti poate chiar mai mult,iar referitor la subiect nu este normal sa foloseasca politistii pt.paza tuturor institutiilor,fiecare sa-si plateasca firme de paza cum este legal!
3
0
Si cand se intampla o tragedie cum a fost in cazul politistului din Maramures, care era tot singur, cine raspunde?
6
0
pai bine d-nilor politai ,unde v-ati picurat,in cristelnita
4
2
Memet Aldo Denis de la Politia Oras Cernavoda sa l puneti sa munceasca...Lui ii place in doua carciumi renumite sa si piarda timpul in timpul serviciului...Cine il plateste pe acest trantor?...dupa ce ca a intrat in politie pe usa din spate fara admitere.Asta i in Romania prost sa fii noroc sa ai neamuri in sistem...
4
0
Dupa cum scrii ai 4 clase si studii superioare la Spiru...
3
3
si inainte pe vremea lu ceasca erau patrule de trei. unul stia sa ceteasca unu stia sa scrie si unu pazea intelectualii.
4
4
De ce nu si-a pus Teodosie popii la panda ? Aia stau bine mersi la somn si altcineva sa le pazeasca fabrica de bani ,cum vine asta ?
27
3
cand ii pui la munca se plang dar vor salarii si multe altele .la fel si cu armata, indivizi fara bac castiga mai mult decat persoane cu studii superioare bine persoanele cu studii lucreaza la privat si isi doresc iar salariile marite . cred ca suntem singura tara unde merge asa.
15
16
Si pe politieni cine ia verificat sa nu se masturbeze 9 h singuri?
10
12
De aici rezulta abuzul in serviciu al sefului militienilor in ceea ce priveste programul de lucru de 8 ore si planificarea unui singur om in serviciu. Plangere penala si demisie.
12
7
Si voi "ziaristi in slujba comunitatii", repede cu stirea la ziar sa vada toti infractorii cum se actioneaza. Politistii nu treb sa actioneze cate unul, e la mintea cocosului de ce.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108