REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL la şedinţa PNL CONSTANŢA! Chiţac a părăsit sala şi nu recunoaşte alegerile stabilite de Dragomir!

SCANDAL la şedinţa PNL CONSTANŢA! Chiţac a părăsit sala şi nu recunoaşte alegerile stabilite de Dragomir!

Replica API 22 martie 2017 | 00:28 576

Liberalii constănţeni s-au reunit într-o nouă şedinţă înainte de alegerile interne. Până la momentul de faţă, deşi alegerile pentru conducerea judeţeană vor avea loc în data de 27 aprilie, liberalii nu s-au înghesuit să îşi depună, oficial, candidaturile! Singurul care a declarat, cu subiect şi predicat, că va candida pentru preşedinţia organizaţiei judeţene este consilierul judeţean Cristy Băisan. În rest, se speculează că vor candida şi parlamentarii Bogdan Huţucă şi Vergil Chiţac, cei doi părând prea "sfioşi" să anunţe răspicat decizia luată.

Amintim că alegerile din cadrul Partidului Național Liberal trebuie să fie încheiate până la Conferința Județeană de pe 27 aprilie cu cel puțin 10 zile înainte. Conform calendarului alegerilor de la Constanța, primele ședințe și prima tură pentru alegeri vor începe în săptămâna 20-27 martie, urmând ca pe 31 martie să aibă loc alegerile pentru conducerea din municipiul Constanța, care vor avea loc la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Ultima zi de alegeri a fost propusă 11 aprilie, deoarece ulterior o să fie sărbătorile pascale care vor îngreuna posibilitatea de prezență la ședință.

Deşi liberalii păreau “sfioşi” în a-şi anunţa în presă intenţiile de candidatură, la şedinţa de miercuri a organizaţiei judeţene, s-a lăsat cu “sânge pe pereţi”! Vergil Chiţac a părăsit sala de şedinţe, nemulţumit că nu reuşeşte să îşi impună punctul de vedere. Conform unor surse, Chiţac este nemulţumit că, după toate socotelile, Huţucă ar urma să preia conducerea judeţeană. Prin urmare, şi Chiţac cere să îi fie "rezervată" o funcţie - cea de la municipiu, situaţie care ne conduce la ideea că alegerile sunt doar "de complezenţă". La momentul în care a părăsit sala, Chiţac a cerut şi colegilor săi din Biroul Permanent Local să îl urmeze (cei de la organizaţia municipală, acolo unde este, momentan, preşedinte interimar). Ceea ce s-a şi întâmplat. Înainte de a părăsi sala, Vergil Chiţac s-a contrat cu Gheorghe Dragomir pe seama datei alegerilor de la organizaţia municipală. Chiţac a spus că nu este de acord cu organizarea alegerilor pe data de 31 martie la municipiu şi nici cu numărul de delegaţi – 700, comentând că “ciudat” ca brusc 700 de oameni să vină să îşi achite cotizaţia pentru a participa la alegeri. După ce a plecat de la şedinţa judeţeană, Chiţac şi mai mulţi membri ai Biroului Local s-au întrunit într-o şedinţă în care au decis data alegerilor pe 8 aprilie, stabilind şi faptul că nu vor recunoaşte alegerile convocate de Dragomir. În plus, Chiţac ar urma să transmită şi la Bucureşti o epistolă împotriva lui Dragomir.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine ii acest chitac cine.nu cumva un pensionar cu aere de politician.dak avea pensia mai frumusica nu apela la politica si dak nu avem atiti inocenti care sa il voteze.zisese acesta ii va reprezenta'.apropos pe unde tine acest reprezentant audientele.afar de circ nu am vaz sa faca.
0
0
ce v-a tras-o chitac!!tzac! pac!
2
0
Mai Vergile, mai vergile, cand ti-am transmis eu aici in comment ca PNL - ul nu-i popota cadre unde una te iubeste, alta te mangaie, alta te freaca la eiaoc, alta iti da o tata-n gura. Aici la Drago Mir satanismul e in floare, iar faptul ca tu, Vergile, ai crezut in ei a fost cea mai mare kacialma. Acum o sa aveti si voi aripa tanara a PNL si aripa rupta a PNL, voi decideti care si cum va omorati intre voi, dupa voi, potopul !
3
0
Dupa ce vor truca alegerile, Dragomir & Co. vor reusi sa readuca opozitia la pamant, cum a fost din 2000 incoace. Niste oameni mici si neinsemnati vor neaparat sa ramana la putere, cu riscul de a ramane cu 5% la vot in alegeri. In PNL nu mai ramane nimeni, decat rudele si acoloitii lui Dragomir
3
0
A plecat la Parlament, are treburi mai importante acolo si avantaje pe masura! Ne-a facut pe toti, si-a vazut sacii in caruta si acum face pe suparatul. La ce persoane il sustine, este normal sa aiba acest comportament! Cine se aseamana, se aduna, spune un proverb romanesc!
3
0
Ori Dragomir ori Chitac e tot un drac! Amandoi oameni de doi bani, fara imaginatie, fara vointa, fara caracter. A plecat Hasotti dar hsottismul a ramas curentul in PNL. Astia din PNL sunt si hoti si prosti Macar astia de la PSD chiar daca sunt hoti ii mai duce mintea, au un sens, exista o oarecare noima. La PNL nu e nimic, doar agitatie moleculara.
6
1
Dragomir l a adus pe Chitac, mare politician, pardon mare fomist, iar acu ii inoarce spatele. Mare rahat
6
2
Chitac ha ha c cu ramineti aproape,cel cu vise de primare.Acu deh ii reprezentant' al constantenilor.Nu ii de acord cu dnl Dragomir.Asa le trebuie dak acc in politica oportunisti.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108