REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Scandalagiii din Murfatlar, care au agresat doi poliţişti, s-ar putea alege cu pedepse mai aspre

Scandalagiii din Murfatlar, care au agresat doi poliţişti, s-ar putea alege cu pedepse mai aspre

Replica API 24 iulie 2014 | 00:00 161

Spirite încinse, bâte şi topoare. Aceasta a fost atmosfera din Murfatlar, din vara anului trecut, când un scandal monstru a pornit între doi fraţi, de la o bucată de pământ, şi care s-a lăsat cu persoane rănite, între care şi poliţişti, dar şi maşina Poliţiei Locale vandalizată. Anul acesta, în mai, agresorii au fost condamnaţi, alegându-se cu pedepse lejere, ce-i drept, dar procurorii nu renunţă aşa uşor.

Ca atare, principalul inculpat, Cristian Niţă, a primit un an şi opt luni de închisoare cu suspendare, Nagie Niţă a primit trei luni de închisoare şi o amenda de 3.500 de lei, Vasilica Cosmin Niţă, George Mavroian şi Sergiu Vasile Doana câte o amendă de 2.100 de lei, iar Mihăiţă Alexandru Chiriac are de plată 2.800 de lei, pe când Cristina Niţă şi Costel Lucian Cantea s-au ales cu măsura educativă a suspendarii sub supraveghere pentru şase luni. Cum era de aşteptat şi cumd decizia Judecătoriei nu a fost definitivă, procurorii au făcut apel, care s-a înregistrat la Curtea de Apel Constanţa, primul termen fiind stabilit pentru data de 18 septembrie. Reamintim că, în vara anului trecut, în august, Cristian Niţă, un cunoscut al poliţiştilor din localitate pentru numeroasele antecedente penale, i-a pus gând rău fratelui său, Lucian Niţă, cu care a avut mai multe conflicte din pricina unor proprietăţi. Nu a stat mult pe gânduri şi, împreună cu nevasta şi fata în vârstă de 17 ani, Cristian Niţă a intrat prin curtea fratelui, devastând tot ce a găsit în cale, ajutat fiind de familia sa. Nu a durat mult timp până când a sosit un echipaj de poliţie din cadrul Oraşului Murfatlar, însă acest lucru l-a enervat şi mai tare pe scandalagiu, care l-a ameninţat şi lovit cu palma peste faţă pe Ştefan Bucur, poliţist în cadrul Oraşului Murfatlar, dar şi pe Constantin Marian Tudosiu, poliţist local, căruia i-a rupt uniforma. După ce i-a "rezolvat" pe cei doi poliţişti, Cristian Niţă a distrus maşina Poliţiei Locale. 5 prieteni şi rude sosite din municipiul Constanţa au venit pentru a-l ajuta pe scandalagiu cu muniţie, coborând din maşini cu bâte şi topoare, după care scandalul a continuat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108