REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina la Năvodari este un TERIBILIST convins!

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina la Năvodari este un TERIBILIST convins!

Replica API 11 aprilie 2017 | 00:10 362

foto: Facebook/Costel Aurelian Dumitrașcu

Străzile din Năvodari au putut fi confundate cu platourile de filmare de la Fast and Furios în seara de duminică, 9 aprilie. Dacă un vehicul s-a răsturnat, altul a "ciupit" sensul giratoriu și a ieșit din decor. Cât despre mașina care a ajuns cu roțile în sus, precizăm că șoferul este un cunoscut teribilist, după cum susțin anumite persoane din localitate.

Totul s-a petrecut la data de 9.04.2017, ora 20.26, Eduard Coman, în vârstă de 25 de ani, din orașul Năvodari, a condus un autoturism, pe strada Albinelor din orașul Năvodari, iar într-o curbă s-a răsturnat, intrând în coliziune cu alte două autoturisme parcate. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanța la spital. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcoolscop și recoltarea de probe biologice, astfel încât polițiștii rutieri au întocmit dosar penal. Potrivit martorilor, se pare că acesta nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor, fiind urmărit în trafic. Menționăm și faptul că tânărul este cunoscut ca teribilist. Spre exemplu, el a mai fost cercetat pentru distrugere, reclamant fiind Unitatea Administrativ Teritorială Năvodari și primarul orașului. În iunie 2016, magistrații au decis: " Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 792,52 lei reprezentând contravaloarea obiectelor distruse. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 860,47 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru, onorariu curator şi onorariu avocat, în cuantumul redus de instanţă".

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia din Namolari doarme la fel cum dorm toti, incepand de la Primare si pana la portar. Bineinteles cand este vorba de oras.
0
0
Teribilist cu un cacat de opel luat cu 200 euro de la groapa de gunoi din Bulgaria??? Ha ha ha ha ha ha ha!!!
2
1
Pe gunoiul asta l a invatat sa conduca drogatul de Dobrita?
1
0
Voi astia care comentati aiurea,sunte ti de la revista foamea!? A ti luat cazu in gura gata!? Obositilor.....bulamet vedeate as imbracat in ginerica cu mainile pe piept
0
1
Dobrita...sa te ia pe tine teribilistii in salam pe trecere...sa vedem daca iti mai place
1
0
Omuletul este un rupt in cur de o prostie rara, nu teribilist.
4
0
Daca intr o localitate abunda casele de pariuri si casele de amanet,acestea sunt un semn ca in acea localitate starea sociala a locuitorilor este mica...vorbim de nivelul de trai ,pitere de cumparare ! si Navodariul este plin de ele. Legat de cele relatate in articol,pot spune ca daca eu as fi Politie Rutiera,in jumatate de ora as face plinul de amenzi..asa de mult se incalca regulile de circulatie in acest orasel !
1
0
sa luati salamu in gura la teribilisti
3
3
ady sa le-o iei in gura alora cu opel. generalizezi ca un retardat
2
1
Iarasi un prostan cu opel face accident??? Bai frate astia cu opeluri sunt handicapati rau
9
5
Teribilist, ciudat, eu il stiu doar ca pe un idiot cu avansat grad de retard.
22
0
Vedea-l-as infipt in primu pom impreuna cu Anonim ! Un handicapat care n-are ce cauta la volan.
17
2
Sper ca data viitoare sa nimereasca copacul potrivit!
15
1
Atat stiti toti sa comentati si sa faceti audienta pe spatele altora! Mai intai informativa dupaia comentati aici! Mitu asa baiat esti tu!? De unde esti ca sa sti k e teribilist de categorie joasa!?
5
20
Teribilist bou.Un specimen de categorie joasa.
18
4
este un pericol public in caz de recidiva ezulta ca nu se poate reabilita ar trebui o lege prin care sa i se suspende carnetul pe viata- ASTA NU SE LASA PANA NU VOR MURI OAMENI-PUNCT
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108