REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un bărbat GOL PUŞCĂ a alergat pe străzile din Constanţa!

Un bărbat GOL PUŞCĂ a alergat pe străzile din Constanţa!

Replica API 30 mai 2015 | 00:41 277

Un bărbat gol puşcă a alergat pe străzile din municipiul Constanţa, printre autobuze şi maşini. Individul care recita "Tatăl nostru" în timp ce alerga în costumul lui Adam pe bulevardul I.C. Brătianu, fără să îi pese de lumea din jur, a fost filmat de o tânără şoferiţă. Filmuleţul a fost postat pe reţeau de socializare Facebook, sâmbătă, în jurul orei 07.00. Oameii legii nu au primit încă o reclamaţie privitoare la individul în cauză, însă dacă va fi prins riscă să fie amendat.

Cazul nu este singular. În luna august 2013, un tânăr profesor din Bihor a fost filmat la picnic în timp ce alerga gol puşcă în faţa prietenilor şi a celorlalte familii cu copii aflate la pădure. "Ar putea fi un debut incipient al unei tulburări de comportament, ca să nu spunem debutul unei boli psihice. Ar putea fi un consum exagerat de alcool care i-a produs o stare de dezinhibare", au explicat psihologii gestul profesorului.

Preşedintele Colegiului Psihologilor din România, Mihai Aniţei, a declarat, sâmbătă, 30 mai a.c., la gala anuală a organizaţiei, că munca psihologilor va fi tot mai grea, pe fondul înmulţirii atacurilor de panică şi tulburărilor emoţionale, iar statul nu trebuie să le pună poveri acestora. Întrebat cum vede psihologul român în viitor, Mihai Aniţei a spus că trebuie să fie cât mai aproape de omul simplu pentru a face faţă solicitărilor. "În pofida greutăţilor, trebuie să fie un om mai bine pregătit, cu nivel de competenţă foarte ridicat, cu abordare foarte profesionistă, pentru că, atenţie, cerinţele şi exigenţele în anii ce vin, din păcare, vor fi tot mai mari. Vor marca viitorul societăţii atacurile de panică, tulburările emoţionale. Pentru toate acestea, care nu se pot vindeca cu simple medicamente, este nevoie de contribuţia psihologului. Ăsta este viitorul psihologului, este al unei profesii care va trebui să fie tot mai aproape de omul simplu, de omul obişnuit şi să-l ajute să facă faţă la solicitărilor care vor fi din ce în ce mai mari", a mai spus preşedintele Colegiului Psihologilor din România, după festivitatea de premiere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108