REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Valentin Vrabie, premiantul campaniei „Premianţii fără Premii”

Valentin Vrabie, premiantul campaniei „Premianţii fără Premii”

Replica API 11 februarie 2016 | 22:55 289

Primarul din Peştera,

Primarul din Peştera,

Valentin Vrabie

Primarul Comunei Peştera, Valentin Vrabie va primi sâmbătă, 13 februarie a.c, un premiu special din partea campaniei „Premianţii fără premii” care doreşte să descopere şi să redescopere valorile României. Pentru acest premiul, primarul va merge la Deva, acolo unde va primi o diplomă şi un buchet de flori în faţa statuii lui Decebal din centrul Devei. „Am cumpănit mult înainte de a lua decizia prin care să includem pe agenda campaniei pe următorul protagonist. Este vorba despre un primar, unul independent, care a reuşit, cel puţin până acum, să dovedească faptul că administraţia se poate face în mod frumos, util şi constructiv”, a afirmat Dan Terteci, membru în proiectul Premianţii fără Premii.

Încântat de această nominalizare, Valentin Vrabie mărturiseşte emoţionat marea bucurie pe care o simte. „ Această nominalizare, care mă onorează şi mă emoţionează în acelaşi timp, reprezintă o confirmare a faptului că drumul ales de mine este cel corect. Într-o societate mediocră şi obedientă, în care valorile adevărate sunt trecute pe linie moartă, iar nonvalorile sunt ridicate la rang de cinste, campania PREMIANŢII FĂRĂ PREMII ne aduce o rază de speranţă.” Totodată, alesul local a precizat că îşi doreşte să preia această campanie şi la nivelul judeţului Constanţa şi a specificat câteva lucruri despre activitatea sa. „Întreaga mea activitate de până acum a fost bazată pe ideea că administraţia publică locală există pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. De aceea, am lăsat politica la uşa primăriei şi am depus toate eforturile necesare rezolvării problemelor cu care se confruntă comunitatea locală din comuna Peştera. Încrederea se câştigă pas cu pas, în fiecare zi, prin acşiuni finalizate, prin rezultate pozitive, palpabile”, a încheiat primarul.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920