REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viorel Ionescu

Viorel Ionescu

Replica API 8 decembrie 2016 | 00:00 1838

Curat murdar! Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, cel „hărţuit” de duşmani, dă mari bătăi de cap partidului din care face parte – ALDE! Chiar dacă e reprezentant al ALDE, prietenii lui spun că... partidul nu se poate baza pe implicarea lui la strângerea de voturi, mai ales după ce PSD şi alţi asemenea l-au reclamat în toate direcţiile posibile şi imposibile. Păi, se poate aşa ceva?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati linisti ca vrea sa ne vinda orasul vrea sa contracteze la banci cum a facut si Chirita asta vrea el acum banii din banci ca Orasul asta saracu sa plateasca o viata de acum incolo si copii copiilor nostri vor plati dupa neghiobul asta fiind o pata mare si neagra pe orasul nostru nu stiu ce afost in capul vostru de l-ati votat mare prostie.
0
0
Salutare Hirsoveni sa va dau o veste trista cu adevarat am fost prieten cu Luci Stancu dar nu mai suntem din pacate am auzit o vorba pe care nu am sa o uit niciodata cit voi trai Ce ma pot sa faca ce or vrea ne-am facut suma si eu si cumnatamiu ne pisam pe ei de prosti ,Bravo Hirsoveni am ajuns sa se pise pe noi ei ce mai vreti hai sa-l votam in continuare ,,pacat mare pacat,, la asta nu m-am asteptat Chirita ne face ,, viermi ,,si asta se pisa mult noroc va doresc.
0
2
Sa triti dragi cetatenii ai Hirsovei treaba e nasoala cit a vrut acest primarel chipes si legist sa faca din orasul nostru si din cetateni ce vrea si cum vrea acum totul se va intoarce impotriva liu si a lui ionel Chirita cine seamana vint culege furtuna e greu pentru dumnealor dar asta e fonduri cu care s au infruptat si pe care stim bine ca nu au decurs cum trebuie lucruri neterminate dand vina pe fonduri si pe oamenii nevinovati treziti va e pacat sa adulmecam minciuni golanii si altele cit credeati ca o sa i mearga tira iaca ulciorul sa spart sa plateasca iar voi sanctional la vot .
1
0
Nu va mai obositi degeaba daca doriti cumva sa scapati de Ionescu Viorel duceti-va la vot am auzit multa lume ca se plinge da asa e acum vine cu baliverna totala proiectul Balnear cu ce fonduri a cum a facut Chrita a primt banii si ia tocat asa si astalalt va face la fel Blocul de la A N L nu la terminat nu are fonduri nu cum spunea ca muncitorii erau betivi si puturosi Stadionul la fel si cireasa dupa tort Furdulea Catalin paznic alcolist notoriu la 7 dimineata il gasesti la Nenciu si multe altele eu ca Consilier al Partidei Romiilor le vad pe toate cu fapte filmulete si multe altele succes.
0
0
Sa traiasca Hirsova am auzit o alta bomba dragutul de Chirita vrea din nou Primar asta e obsedat ca si Ionescu cine se aseamana se aduna adevarat poate vrea sa mai indatoreze orasul si sa creasca impozitele cum o facea de obicei pai sunte-ti chiar de nimic daca-l votati si pe asta si asa suntem vai si amar cu Ionescu asta mai lipsea un proverb drag mie Tusea si Junghiul felicitari Hirsova
0
0
Ce Pula mea te crezi mare Pula pe bascula ba Betivule pina de una zi spuneai ca ai 150 de angajati acum spui 30 ma tu mai esti normal la creier ca si Pula ala de Ionescu voi nu vedeti ca nu va mai suporta nici dracu ma si sti de ce de aroganti si de prosti ce sunteti ce realizari ati avut ba ati dat oamenii afara ati tinut orasul sub teroare va pimbati pe banii nostri astea-s realizariile voastre va certati cu Chirita alt nebun ca si voi diavol la diavol trage cumva va tremura pula in pantaloni vai de steaua voastra.
6
0
Oamenii buni sunteti nevinovati ati votat un Diavol cu chip de omca sa nu mai zic ca a distrus multi oameni da s-au vazut toate nelegiuiirile sale pe care le stiti le-ati auzit si asa mai departe dar cind am auzit ca vrea sa dea acoperisul jos de pe casa de cultura e ceva graoznic oa sa punac cum a pus Chirita un acopers de doi lei pe care la luat vintul de pe spital bascula cumparata cu 75000 de euro an fabricatie 1995 este chiar VS Chirita si acum se razboiesc ce mai vreti Dragii mei asta ati votat asta aveti jos cu el cit mai repede offfff.
10
1
In primul rind vreau sa-i salut pe cetatenii urbei in al doilea rind vreau sa-mi exxprim si eu opina,ceea ce vad ca au trecut 2 ani degeaba nu sunt membru al vreunui partid am afacerea mea si ma descurc dar ceea ce obesrv ma dezgusta total asa ceva nu este posibil e prea josnic din partea unui tinar ca Ionescu si cum lo mai chema pe el pai cum credeti ca vom fi 8 ani scuzati-ma eu cred ca suntem pe un drum care nu mai are cale de intoarcere asa cred eu la ceea ce vad si cum stau faptele in realitate noi suntem pierduti in spatiu cel putin in al noulea ceas sa ne dam seama va fi mai rau.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108