REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

1.000 de părinți AU REFUZAT vaccinarea copiilor, în Constanța

1.000 de părinți AU REFUZAT vaccinarea copiilor, în Constanța

Replica API 30 august 2017 | 23:36 491

Cifră șocantă! În cadrul Colegiului Prefectural aferent lunii august, carea avut loc miercuri, 30 august a.c., directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, Constantin Dina, a prezentat situația vaccinărilor aferente lunii în curs. Aproximativ 1.000 de părinți din județul Constanța au refuzat vaccinarea copiilor împotriva rujeolei, în scris. Situația este alarmantă, mai ales că, cel mai probabil, o Lege a vaccinării va intra în vigoare, ceea ce va duce la o controversă în rândul familiilor din România.

De asemenea, șeful DSP a prezentat și motivul pentru care aceștia refuză vaccinarea. Acesta vorbește de o informare precară pe rețelele de socializare, fără a se consulta un specialist.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate vor sa isi faca o scoala proprie pentru ei , un cartier propriu, s.a.m.d. cine stie?
0
0
Parinti inconstienti care privesc la tv si cred toate aberatiile de la tv
0
0
Ce destept esti tu bai oligofrenule, copilul tau a facut autism pentru ca ai gena in neamul tau dobitocule nu de la vaccin. Vezi ca vrea Big Farma sa va omoare pe toti astia "tineri frumosi" care iesiti in strada si protestati de-ampulea habar nu aveti pentru ce. Cand o sa ti se imbolnaveasca si al doi-lea copil de vreo boala banala a copilariei o sa iti musti pumnii si iti vei fi dorit sa-l fi vaccinat la timp, sa ii dai aceasta sansa, boule care esti prost!
1
1
Pentru cretinii care cred ca vaccinurile pulii sunt o solutie,propun sa va faceti voi si copiilir vostrii cate vaccinuri vreti voi si unde vretii,parintii responsabili se documenteaza in amanunt inainte de a lua o decizie,personal nu-mi vaccinez copilul deoarece unul din ei a facut autism de la vaccinul de 1 an asa bine cunoscutul ror. Primul caruia i-am facut vaccinul are afectiunea asta iar celalalt noi nu i-am facut absolut nici unul si nu are absolut nimic. Problema e ca sunt ff multe vaccinuri de kkt aduse in Romania pentru a se experimenta pe Romani.Nu mai sunt vaccinurile de altadata!
5
3
CE comentarii despre inconstientii inculti care refuza vaccinarea ! Ori nu aveti copii si sunteti pe dinafara, ori sunteti platiti. Nu am incredere in vaccinuri cumparate de aiurea pentru comisioane, nici in ministri Ai sanatatii care au permis falimentarea Inst. Cantacuzino, sau care pun pe lista vaccinurilor obligatorii orice vaccin spaguit. Si eu imi cunosc si imi practic religia ortodoxa, si m-am si informat despre vaccinuri. Mai cititi o carte, mai opriti televizoarele, mai opriti-va din injurat si incercati sa judecati cu creierele voastre, nu cu ale stiristelor.
4
2
Cum adica,te imbolnavesti dar o forma mai usoara? Voi va auzici ce spuneti, retardatilor? Pai ori te imbolnavesti ori nu? Cati copii trebuie sa mai moara de la asa zisele voastre vaccinuri? Sau nu aveti voie sa spuneti si prostilor de mai jos ca din cei care au murit aveau vaccinul facut?
7
2
Chiar daca esti vaccinat poti face boala insa va fi o forma mai usoara decit ai face-o nevaccinata. Parintii sa dea in scris ca nu vor vaccin dar sa achite inegral costurile unei eventuale spitalizari sau epidemii in caz ca face sau transmite boala.
4
5
Alo,cat mai cenzurati fratilor?ce am zis,ca am facut toate bolile,desi sunt vaccinata?oreion la 12 ani chiar..rusine,comunistilor
5
5
daca sunt pupatori de moaste ,indobitocitii dracului ,cand se imbolnavesc copiii sa se roage la p---a mea
8
7
nici nu-i de mirare de ce orasul a devenit cel mai de rahat dintre marile orase ale tarii.
6
6
parintii, unii dintre ei sunt inconstienti
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108