REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

1.000 de părinţi AU REFUZAT vaccinarea copiilor la Constanţa. Ce părere aveţi?

1.000 de părinţi AU REFUZAT vaccinarea copiilor la Constanţa. Ce părere aveţi?

Replica API 31 august 2017 | 00:00 284

Cifră șocantă! În cadrul Colegiului Prefectural aferent lunii august, carea avut loc miercuri, 30 august a.c., directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, Constantin Dina, a prezentat situația vaccinărilor aferente lunii în curs. Aproximativ 1.000 de părinți din județul Constanța au refuzat vaccinarea copiilor împotriva rujeolei, în scris. Situația este alarmantă, mai ales că, cel mai probabil, o Lege a vaccinării va intra în vigoare, ceea ce va duce la o controversă în rândul familiilor din România.

De asemenea, șeful DSP a prezentat și motivul pentru care aceștia refuză vaccinarea. Acesta vorbește de o informare precară pe rețelele de socializare, fără a se consulta un specialist.

Claudia CORBU

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce inseamna celule umane WI38 sau MRC5 ?
0
0
Am copii vaccinati, in momente de timp complet diferite. Primul copil - schema oarecum clasica de pe vremea cand exista si functiona Cantacuzino. Fara alte probleme in afara de temperatura. Al doilea copil vaccinat cu cacatul de import Pentaxim de la Pasteur. Dermatita atopica, edeme ale membrelor postvaccinal ... Nu au fost recunoscute ca efecte nedorite, nici inregistrate in fisa, nici raportate. Iar medicul insista sa-i mai facem si vaccinuri suplimentare, le-am refuzat. Componenta contra rubeolei din ROR se cultiva pe celule umane WI38 sau MRC5. Voi v-ati vaccina copiii cu asa ceva?
6
2
Postacii prosti ca noapte sa se lase de scris si sa se apuce de munca
8
1
ba te contrazic: se pare ca vaccinul anti-rujeolic - dar cred ca orice fel de vaccin, provoaca autism. Dovada? Toti astia care cand aud de vaccinare se comporta ca niste autisti... LOL
6
7
Are dreptate vaccinul antirujeolic nu provoaca autism este doar o isterie provocata de indivizi fara pregaatire ajutati de alti indivizi care furnizeaza date false.
11
8
Comentatorii batuti in cap de mai jos nu vor reusi sa inteleaga de ce este buna vaccinarea din cauza ca ei din principiu sunt impotriva la orice. Nu le place vaccinarea si scriu ineptii.
12
5
Daca copii lor mor, trebuie bagati la puscarie.
7
4
ce pacat ca nu sau gasit vaccinuri pentru spaga luata de la studenti pentru o camera ,vaccin pentru plimbat profesorii cu masinile studentilor straini,vaccin pentru pupat in dos cand pdl-ul cand psd-ul,vaccin pentru doctorat luat cu plagiat nu-i asa tov. "doctor"dina?
12
9
Ai otrava tu in cap, vaccinurile nu ai nimic dar datorita unor cretini ca voi copii sufera
12
9
Aloo voi de la Replicaonline va place sa stergeti comentarile!!Pe voi cu cat v-a platit sa faceti lobby pentru vaccinarea copiilor cu vaccinuri cu mercur si otravuri??
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108