REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

250 de voluntari, angajaţi de Heineken, activi pe 6 şantiere din România

250 de voluntari, angajaţi de Heineken, activi pe 6 şantiere din România

Replica API 12 septembrie 2014 | 00:00 252

Habitat for Humanity România găzduieşte sâmbătă, 13 septembrie, peste 250 de voluntari, angajaţi ai companiei Heineken România, pe şase şantiere din Bucureşti şi din ţară. Iniţiativa DO DAY este cea mai mare acţiune de voluntariat în construcţii a unei companii, desfăşurată într-o singură zi pe şantierele Habitat for Humanity România.

Cei peste 250 de angajaţi vin din toate structurile companiei şi, sub îndrumarea specialiştilor de la Habitat for Humanity România, vor realiza lucrări de construcţie şi reabilitare pentru familii şi copii în nevoie din Bucureşti, Jucu, Comăneşti, Caracal, Oradea şi Ploieşti. Acţiunea DO DAY face parte din Agenda de sustenabilitate a Heineken, Brewing a Better Future, prin care aceasta susţine, printre altele, şi comunităţile locale în care compania îşi desfăşoară activitatea.

"Cred cu tărie că este datoria noastră, ca şi companie, să susţinem comunităţile locale şi să răspundem activ la nevoile lor. Faptul că, împreună cu peste 250 de colegi din Heineken România, vom participa ca voluntari la iniţiativa DO DAY de a construi şi reabilita locuinţe, demonstrează clar că sustenabilitatea este una dintre valorile pe care le împărtăşim în companie. Sunt mândru că, împreuna cu partenerii de la Habitat for Humanity Romania, dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de o locuinţă mai bună", a declarat Onno Rombouts, managing director Heineken România.

"Suntem bucuroşi că tot mai multe companii mari, cum este Heineken România, aleg să promoveze voluntariatul printre angajaţi şi să deruleze campanii interne de anvergură pentru atragerea lor pe şantierele noastre. Le mulţumim voluntarilor de la Heineken România pentru mâna de ajutor întinsă beneficiarilor noştri. Cu sprijinul muncii lor, peste 30 de copii şi părinţi vor avea o casă decentă şi un viitor mai bun", a declarat Mario DeMezzo, Director Naţional Habitat for Humanity România.

În fiecare an, pe şantierele Habitat for Humanity România vin în jur de 800 de voluntari din marile corporaţii. Aceştia muncesc pe şantierele Habitat for Humanity România, îşi acoperă toate costurile logistice (cazare, masă, transport, recreaţie şi administrative) şi, în plus, vin cu o donaţie consistentă pentru sprijinirea nevoii de locuire decentă în România.

Voluntarii pe şantierele Habitat for Humanity România nu au nevoie de abilităţi speciale. Ei sunt coordonaţi pas cu pas de către echipele de specialişti ai organizaţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108