REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

31 de copii din 13 țări, oaspeţi ai României, prin intermediul Lions Club

31 de copii din 13 țări, oaspeţi ai României, prin intermediul Lions Club

Replica API 28 septembrie 2019 | 02:03 501

Lions Club Constanța, în cadrul programului Youth Exchange al fundației Lions International a organizat în perioada, tabăra internațională Corbu - Black Sea Camp România, cu participarea a 31 de copii din 13 țări, împreună cu Lions Club București Decan. Participanții taberelor Youth Exchange au fost selectați pe criterii de merit, fiind copii cu rezultate deosebite la învățătură sau în domenii artistice și/sau provenind din categorii sociale defavorizate. Evenimentul a fost organizat în întregime de voluntari, fiind totodată însoțit de schimb de experienta la nivel internațional, copii români beneficiind în contra-partidă de același tip de tabere cu titlu gratuit, pe tot cuprinsul globului. Lions Clubs International este cea mai mare organizație de voluntariat din lume, fiind prezentă în peste 200 de țări.

"Copiii au petrecut mai multe săptămâni minunate în România. Aceștia au avut șansa de a locui împreună cu o familie din România şi să cunoască în profunzime toate tradițiile și secretele unei familii românești. S-au bucurat din plin de toate atracțiile turistice din zona litoralului românesc, au avut posibilitatea de a desfășura activități creative și culturale în fiecare zi. Tinerii camperi din China, Germania, Franța, Olanda, Austria, Italia, Israel, Estonia, Spania, Turcia, Polonia și Elveția au devenit amabasadori ai României. Le-am arătat ceea ce are frumos țara noastră: un popor foarte ospitalier și o natura de invidiat.

Au avut ocazia să cunoască zonele frumoase ale țării noastre, atât muntele cât și marea. În special zona Dobrogei și toate locurile frumoase, ocrotite de natură de la malul mării. Voluntarii Lions Club Constanța le-au fost alături în fiecare zi și au contribuit la conturarea unor amintiri frumoase și de neuitat pentru tinerii din întreaga lume. Misiunea clubului Lions Constanța a fost îndeplinită cu succes", a transmis Cătălin Anghel, reprezentant Lions Club Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica v-ati pus manusile si sortuletul cind le faceti reclama satanistilor? Nu de alta dar veti fi exclusi din loja lorzilor la prima incapatanare de tapi ispasitori.
2
0
S-au distrat frumos copiii. Uite, si-au facut si poze cu cea mai noua RUINA din zona istorica. Epoca antica post-moderna. Daca Lions ar fi fost mai pesedisti, poate aveau sanse sa faca poze si cu Maimuta. Dar nu sunt, asa ca a ramas la primarie, mai ales ca e campanie electorala si tre sa se ocupe de manglit prostimea, in loc sa renoveze Cazinoul..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212