REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

7.500 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiști

7.500 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiști

Replica API 12 octombrie 2020 | 20:27 1419

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni declanșate la frontiera de nord a țării, 7.500 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară.

Sâmbătă, 10 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, județul Maramureș, au desfășurat o acțiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 12.00, lucrătorii au observat, pe direcția localității Remeți, un grup format din șase persoane care a trecut râul Tisa din Ucraina în România. Cei în cauză transportau în spate, spre interiorul țării, mai multe colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somaţiile legale prin voce, însă persoanele nu s-au oprit, au abandonat coletele și au trecut, prin apa râului Tisa, înapoi în Ucraina.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

La fața locului au fost descoperite opt colete cu țigări provenite din magazine de tip duty free de pe teritoriul ucrainean, care conțineau 7.500 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 88.000 lei.

În continuare, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Romania se fac tigari proaste cu nume celebre. Normal ca preturile mari ale ,,Snagoavelor'' autohtone rebrenduite sa nu impresioneze fumatorii. De ce nu e liber la tutun ca in Singapore? Pai de aia ca niste barosani trebuie sa ia bani multi de la prostovanii de romani si alti cacanari de partid si de stat sa ciupeasca ceva avantaje. Clientii?! Se caca si se pisa tovarasii conducatori pe ei! Daca ar fi o piata libera a tutunului,sigur ca ar fi evitate costuri cu lupta impotriva traficului in domeniu. Ia incercati cu orice alte marfuri si va fi exact la fel!
2
0
Nu a fost procurorul dr ne.caz la fata locului
3
0
ASTA O SA FUMATI.ASA VA STA BINE
0
2
Noi ce mai fumam ?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108