REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A crescut în atenția publicului. Cum arată la 22 de ani Paris, fiica rebelă a lui Michael Jackson

A crescut în atenția publicului. Cum arată la 22 de ani Paris, fiica rebelă a lui Michael Jackson

Replica API 6 aprilie 2020 | 00:00 1185

Paris Jackson

O adevărată artista, ea și-a încercat recent norocul de cântăreața și a fost într-un turneu național alături de formația "The Sound Flowers."

Singură fiica a lui Michael Jackson a împlinit 22 de ani. De la moartea tatălui sau, tânăra a trecut prin clipe dificile și a suferit o mulțime de schimbări de look.

Paris Jackson este model și actriță. Primul rol l-a primit în 2017, în serialul "Star Star", după care a jucat-o pe Nelly în "Gringo" și pe Cory în "The Space Between".

Datorită înfățișării sale exotice, singură fiica a lui Michael Jackson a apărut în mai multe pictoriale, inclusiv pe coperta celebrei reviste "Rolling Stone", scrie peroz.ro.

Deși mulți știu că tânăra a încercat să se sinucidă la câțiva ani de la moartea tatălui sau și că a fost internată pentru abuz de substanțe interzise, detaliile despre mama ei nu sunt la fel de cunoscute.

Michael Jackson s-a căsătorit cu Debbie Rowe, o asistență de dermatologie, în timp ce era în turneu în Sydney. Cei doi se cunoscuseră în perioada în care cântărețul se trata de vitiligo, iar în momentul în care s-au căsătorit, Rowe era însărcinată în șase luni cu primul copil al lui Jackson, Michael Joseph Jackson Jr.

Al doilea copil al celor doi a fost Paris-Michael Katherine Jackson, care s-a născut pe 3 aprilie 1998. La un an de la nașterea ei, cuplul a divorțat, iar solistul a obținut custodia completă a copiilor, până în 2004.

După moartea lui Michael, Rowe a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri picante din intimitatea lor, susțînând că nu au întreținut niciodată relațîi intime și că i-a avut pe Prince și Paris prin inseminare artificială.

Ea a mai spus că i-a oferit lui Jackson pântecele ei "că un cadou" din cauza disperării lui de a avea copii: "Michael era divorțat, singur și își dorea să fie tată. M-am oferit să îi port copiii pentru a-l face fericit."

După moartea cântărețului, Rowe a ajuns la o înțelegere cu Katherine Jackson, mama lui Michael și tutorele copiilor, pentru a beneficia de vizite supravegheate. Paris a suferit mult la acea vreme fiindcă voia să petreacă timp cu mama ei, dar bunica îi interzicea.

După ce tânăra a încercat să-și ia viață, Katherine s-a înduplecat și i-a oferit mai multă libertate.

Încă din adolescență, Paris a început să-și facă tatuaje, iar acum se laudă cu modele. Ea susține că este bisexuală și că a început să se simtă atrasă de fete de când avea 8 ani. Deși a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de cântăreața Miley Cyrus, Paris are acum o relație cu unul din colegii ei de trupa, Gabriel Glenn.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108