REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A decedat a patra victimă din mașina morții, implicată în accidentul de la Mihai Viteazu

A decedat a patra victimă din mașina morții, implicată în accidentul de la Mihai Viteazu

Replica API 15 iunie 2016 | 11:00 395

În cursul serii de marți, 14 iunie a.c., a decedat, la spital, și bunica Andreei Diana Oaidă.

Este vorba despre Maria Celmare, femeia de 63 ani, care a ajuns la spital cu traumatism abdominal, cranian, fractură femur. Decesul celei de-a patra victime a fost confirmat și de Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Județean.

Cunoștințele familiei Celmare s-au mobilizat și încearcă să strângă bani pentru a-l ajuta pe unchiul Andreei Oaidă, Florin, cu cheltuielile de înmormântare?

A fost deshis un cont, unde toți cei care vor să ajute, pot transfera bani, anunță pe un grup de facebook o cunoștință a celor decedați. Andreea Diana, buncul și mama ei vor fi înmormântați miercuri, iar bunica tinerei, joi.

„Vroiam să vă propun sa încercăm să ajutam familia celor decedați în accidentul de la Mihai viteazu. Sunt prietenă cu ei, singurul care a rămas cu toate greutățile este unchiul Andreei, Florin. Colegii ei s-au mobilizat foarte repede, dar cum el a rămas singur, e foarte greu să înmormânteze 3 persoane azi, iar mama lui va fi înmormântată mâine. Toate știm ce implică o înmormântare, dar 4 deja e prea mult pentru oricine și fizic, și psihic, și financiar. E cumplit să te întorci în țară să îți îngropi tatăl, sora, nepoata și când mai aveai o speranță la mamă, intr-o clipă dispare și acea speranță. Și realizezi ca ai rămas singur“, a anunțat cunoștința

Din câte se pare, bunica Andreei nu poate fi înmormântată miercuri, întrucât nu a primit aprobarea de la Patriarhie.

Contul a fost deschis pe numele ei de fată, Durneac Alexandra. Contactată pentru mai multe detalii, aceasta a precizat că...nu dorește să facă public anunțul (!!!).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108