REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A fost constituită Comisia ALDE pentru stabilirea etapelor implementării Programului de Guvernare

A fost constituită Comisia ALDE pentru stabilirea etapelor implementării Programului de Guvernare

Replica API 11 februarie 2017 | 03:24 491

În cursul zilei de vineri, 10 februarie, a avut loc întrunirea Biroului Teritorial Politic ALDE Constanţa, unde s-a hotărât constituirea Comisiei ALDE care împreună cu partenerii de alianţă PSD să procedeze la stabilirea principiilor şi a etapelor necesare în vederea implementării "Programului de Guvernare PSD - ALDE " la nivelul judeţului Constanţa.

Membrii titulari ai comisiei sunt: Mircea Banias; Jean Tucan; Dumitru Daniel Learciu; Viorel Ionescu şi Stere Babu. În aceeaşi şedinţă, Dumitru Daniel Learciu a fost desemnat şi liderul de grup al consilierilor judeţeni ALDE din Consiliul Judeţean Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca o sa mai aveti timp!
0
1
Cine naiba sa ii bage in seama pe astia ,pai pe Learciu nu ill baga nimeni in seama la consiliu ... Si pe surse cica face si alianta cu Pnl pentru a fi presedintele cjc.Learciule nu stii ca alianta este Alde-psd .esti atat de mic learciule de nici nuti dai seama .
5
2
tucan vrea sa i se aprobe ca la parterul blocului sau sa se faca o nenorocita de gradinita pentru logodnica lui. nu a primit aprobari dar el tot o face. acum este la putere si crede ca va impresiona pe cei de la primaria constanta. tucan este un escroc, un bandit. tucan este o lichea penala.
5
1
Ce vreti sa faca Tucan acolo? Scandal, urlete, probleme, amenintari? La ce e bun Tucan, stie cineva?
4
1
Gasca de penali SADEA!
2
1
Bai ALDE voi sunteti masochisti va -lace sa va injure lumea?Vrabie nu il mai promova pe Banias ca va injura toti,nu ii mai dati poza aiurea este de domeniul trecutului.Este deajuns ca il are pe nepota-su Learciu vice de CONSILIU Judetean...ne-am saturat de familia asta
5
1
Inca un "marinar" care ne vrea binele, acest parvenit Banias... Si impreuna cu Jean Paul Belmondo , Stere Babu...!?! Te apuca greata cand vezi ce hahalere voteaza prostii din Cta...
4
1
Ca sa faca ce ? Maidanezii astia plouati ? Lichelele astea ratacite , cu mintea in deriva ? Hai sictir , rapciugosilor !
4
1
Succes domnilor!!!
1
5
Pana va framantati voi, Moliceanu se parcheaza la puscarie....guvernul asta fantastic pleaca....lucru mecanic consumat degeaba
5
0
mai copii, unde este Gigi?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108