REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A fost elucidat misterul cadavrului găsit ciopârţit între stabilopozi, la Eforie

A fost elucidat misterul cadavrului găsit ciopârţit între stabilopozi, la Eforie

Replica API 4 noiembrie 2014 | 01:49 326

Condamnat pentru ultraj, a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în mare

Condamnat pentru ultraj, a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în mare

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în mare, prins între stabilopozi, într-o stare avansată de degradare, cel mai probabil din pricina furtunii. Oamenii legii şi militarii din cadrul ISU Dobrogea s-au chinuit zeci de minute să scoată cadavrul la suprafaţă. La acea dată se ridicau semne de întrebare: suicid, crimă sau accident? În cele din urmă lucrurile au fost clarificate: este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care „bântuia” străzile din Eforie şi care fusese condamnat pentru ultraj. Din câte se pare, acesta a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa aruncându-se în apele mării.

Vasile Mihălescu avea 57 de ani şi se stabilise de ceva vreme în Eforie. Nu avea un domiciliu stabil, stând mai mult pe străzi. Însă, pe 8 aprilie 2013, acesta a fost implicat într-un incident, agresând un poliţist local. Mai exact, Doina Apostol, agent din cadrul Poliţiei Locale Eforie, a fost trimisă împreună cu agentul Adrian Hanu pentru asigurarea protecţiei lucrătorilor de la Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Eforie, care aveau de efectuat nişte măsurători cadastrale asupra unui teren. Aici au fost întâmpinaţi de mai mulţi scandalagii, care i-au atacat. A fost spart geamul unei vole, iar Doina Apostol a fost lovită cu o cărămidă în zona capului de către Vasile Mihălescu. Speriat de ceea ce a făcut, individul a fugit, fiind prins după două zile. A fost arestat, iar în noiembrie 2013 a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru ultraj, cu suspendare, decizia fiind definitivă. A continuat să “bântuie” prin Eforie, ultima oară fiind văzut cu vreo săptămână înainte de a fi găsit mort. Din câte se pare, acesta s-ar fi aflat pe diguri, în Eforie, alături de nişte pescari. Când vremea s-a înrăutăţit, oamenii şi-au strâns lucrurile şi au plecat, dar Vasile a refuzat să părăsească locul, rămânând singur. De atunci nu l-a mai văzut nimeni. Ulterior, nişte trecători au zărit ceva în apele mării din zona Belona din Eforie, joi, 30 octombrie. S-au apropiat şi au văzut cum trupul unui bărbat era prins între stabilopozi. Aceştia au anunţat paznicul, care a sunat de urgenţă la 112. Poliţiştii din Eforie şi militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns la faţa locului, încercând prin diferite metode să scoată cadavrul la suprafaţă. Din nefericire, fără succes. După mai multe ore de stat în frig, oamenii legii au făcut rost de un excavator, trecând din nou la treabă. Imediat a fost stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de vârstă medie, complet dezbrăcat, trupul fiind în stare avansată de degradare. Poliţiştii au demarat cercetările, descoperindu-se că este vorba despre un suicid, decedatul fiind nimeni altul decât Vasile Mihălescu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108