REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

A fost prins individul care a lăsat un vârstnic fără un ochi: are doar 16 ani!

A fost prins individul care a lăsat un vârstnic fără un ochi: are doar 16 ani!

Replica API 10 iulie 2013 | 00:00 135

Neamurile au făcut "galerie" în faţa Poliţiei, când l-au văzut pe Taifun încătuşat

Neamurile au făcut "galerie" în faţa Poliţiei, când l-au văzut pe Taifun încătuşat

A fost prins individul care a mutilat un vârstnic, lăsându-l fără un ochi. După ce s-a realizat portretul robot, după detaliile date de victimă, o persoană a contactat poliţiştii, agresorul fiind astfel prins. Însă, surpriza abia acum apare: agresorul este un minor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii constănţeni au reuşit identificarea şi depistarea persoanei suspecte care a vătămat corporal grav un bărbat, Ioan Bangal, din Constanţa. Astfel, la data de 9.07.2013, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au prezentat instanţei, cu propunere corespunzătoare, un minor de 16 ani, din Constanţa, fiind vorba de Taifun A. "Urmare a publicării în media, în data de 23 iunie, a portretului robot întocmit în urma cercetărilor efectuate referitor la agresarea unui cetăţean, care s-a soldat cu vătămare gravă, lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa au primit informaţii de la o anumită persoană cu privire la identitatea unui posibil suspect. Exploatând aceste date date şi informaţii, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit, în cursul zilei de astăzi (marţi - n.r.) să identifice şi să reţină autorul, în persoana unui tânăr de 16 ani, din municipiul Constanţa. La acest moment s-a luat, faţă de acesta, măsura reţinerii pe bază de ordonanţă. S-a stabilit că el este cel care a lovit cetăţeanul cu piatra, iar, ca urmare, acesta şi-a pierdut un ochi. A fost identificată şi cea de-a doua persoană care s-a aflat în zona locului faptei, dar nu s-au stabilit date, nu există indicii că aceasta ar fi intenţionat să săvârşească această faptă. În aceste condiţii, persoana respectivă a fost audiată în calitate de martor", a spus şeful Poliţiei Municipiului Constanţa, comisarul şef Emilian Pârvu. Potrivit oamenilor legii, persoana care a ajutat la soluţionarea cazului nu doreşte recompensă, dar nici să i se facă publică identitatea. De asemenea, presupusul agresor a avut "galerie" la ieşirea din sediul Poliţiei Municipiului, rudele începând să urle ca din gură de şarpe când l-au văzut încătuşat. Reamintim că evenimentul s-a petrecut la data de 21 martie 2013, în jurul orelor 14.00, când un vârstnic, Ioan Bangal, a fost lovit cu o piatră în ochi, iar la spital, în ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic, victima rămânând fără ochi. Fapta a avut loc la cap de linie a autobuzului 44, pe strada Ştefăniţă Vodă. La coborârea din atobuz, în urma unor discuţii, individul a aruncat cu pietre în victimă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108