REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

A fost reinaugurat sediul Comunităţii Evreieşti din Constanţa, după renovare. Maia Morgenstern nu a lipsit de la eveniment – VIDEO!

A fost reinaugurat sediul Comunităţii Evreieşti din Constanţa, după renovare. Maia Morgenstern nu a lipsit de la eveniment – VIDEO!

Replica API 24 decembrie 2019 | 11:01 559

Zi importantă pentru Comunitatea Evreiască din Constanţa. A fost reinaugurat, după renovare, sediul Comunităţii, în prezența Prim Rabinului Rafael Schaffer, vicepreședintelui FCER Ovidiu Bănescu, primarului Constanței Decebal Făgădau, președintelui Consiliului Județean Horia Țuțuianu şi a desăvârşitei artiste Maia Morgenstern.

Decebal Făgădău

Horia Ţuţuianu

Clădirea în care funcţionează Comunitatea Evreiască din Constanţa este situată pe strada Sarmisegetusa şi a fost reabilitată parţial: „Mai este de muncă aici, însă faţă de cum era, cu pereţi care stăteau să cadă, este foarte, foarte bine”, au comentat toţi cei care ştiu situaţia imobilului. Sorin Lucian Ionescu, preşedintele Comunităţii Evreieşti din Constanţa, a declarat că întreaga clădire va fi renovată, în timp.

Rafael Schaffer

Reinaugurarea a coincis cu perioada Sărbătorii Luminii (Hanuka), evocată atât de Prim Rabinul Rafael Schaffer, dar şi de Maia Morgestern, în cadrul unei declaraţii acordate cotidianului „Replica” de Constanţa – VIDEO:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat de sinagoga mare , din zona istorica , a fost o capodopera arhitecturala , in anii interbelici . Nu pup in fund pe evrei , dar ei alaturi de minoritatea greaca , au dat valoare Constantei . Mai ales , in anii interbelici.
1
0
Cind reparati sinagoga? Dl.Ionescu a promis.E asa greu sa gasiti 10 mil.de euro?
2
0
Cine a renovat sediul si cu ce bani ??? Poate ne raspunde SLI
4
0
F bine,asa este civilizat.Pe evrei ca-i duce capu' si sunt atenti la ce fac. In Constanta insa, se pare ca lucrurile nu stau asa. Altfel,un individ ca Ionescu Lucian n-ar fi ajuns in aceasta functie. Asta a fost sluga lui Mazare, care satul in final de linguselile si dublicitatea lui, ia dat pasi.Dupa multa slugarnicie pe la psd, Ionescu ajunge la RAJA. Aici, pt ca a vrut sa capuseze regia prin firma nevestisii, Stroe scapa de el. Si inapoi la psd, unde a tot ncercat sa prinda un os de ros.N-a mers si a pozat in salvatorul TV Neptun.Nici asta n-a mers, asa ca, a " prins" comunitatea. Halal....
8
0
Jidanii au bani stai linistit
6
0
Ce renovare ma? Voi sunteti nebuni? Nu vedeti ca au aceleasi geamuri iar usa aia veche nu are clanta? Vrajeala de 3 parale sa isi traga jidanii niste bani.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212