rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 11 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Concurs cu cântec!

A fost reluat concursul la Avocatul Poporului: a câştigat, din nou, fiica şefei Biroului Teritorial Constanţa

Alt concurs, alt scandal! Concursul privind ocuparea a mai multor posturi din cadrul instituției Avocatului Poporului, la Birourile Teritoriale din țară, s-a reluat pentru a doua oară, asta după ce mai mulți candidați, printre care și o constănțeancă, au sesizat instituția privind presupuse nereguli la concurs. Aceștia acuzau că există legături suspecte între persoane din sistem şi anumiţi candidaţi.

Spre exemplu, fiica șefei de la Constanța se numără printre candidații care au susținut examenul pentru postul din Constanța. A câștigat și pe data de 24 septembrie, dar și a doua oară! Reluarea concursului și rezultatul lui a stârnit, din nou, controverse şi multe întrebări în rândul candidaților.

Pentru postul de expert în cadrul Biroului Teritorial Constanța s-au înscris Caiali Ildîz, Ion Andrea Florentina, Alina Pangrate (fiica expertului coordonator la Biroului Teritorial Constanța, Felicia Nedea), Ioana Popescu, Ștefania Roberta Popa și Traian Tîmpeanu. Toți concurenții au fost admiși la selecția dosarului. Pe 12 noiembrie a avut loc proba scris de specialitate.

Doar trei au fost declarați admiși, respectiv: Caiali Ildîz, Ion Andrea Florentina, Alina Pangrate (fiica expertului coordonator la Biroului Teritorial Constanța, Felicia Nedea). Vineri, 16 noiembrie, a avut loc proba interviului. Cel mai mare punctaj l-a avut, cine credeți? Alina Pangrate, care a obținut 89,66 puncte. Caiali Ildîz a obținut 62,60 puncte, iar Florentina Andreea Ion-71 puncte.

Candidat: ”În cine să mai avem încredere?”

Rezultat care a stârnit furia contracandidaților. ”Nu credem că este posibil ca funcțiile respective să fie câștigate pe bună dreptate, fără intervenția părinților sau fără a se știi dinainte subiectele de examen, tocmai de copiii coordonatorilor. Astfel, la Constanta, postul de expert a fost câștigat tot de Pangrate Alina Georgiana.

Ne intrebăm cum este posibil ca tocmai fiica Feliciei Nedea să fie câștigatoarea acestui concurs...Dacă nici în Instituția Avocatului Poporului, care se ocupă cu promovarea și protejarea drepturilor și libertăților oamenilor, nu putem avea încredere, atunci în cine să mai avem încredere”, se întreabă, retoric, un candidat pentru postul din Constanța.

”În mod normal, pentru a nu exista suspiciuni de acest fel, fiica nu trebuia lăsată să se înscrie la concurs. Este normal ca Felicia Nedea preferă să lucreze cu fiica ei și nu cu una din celelalte candidate care nu are nici o relație de rudenie cu dumneaei sau cu alt angajat din cadrul institutiei Avocatul Poporului”, a spus, pentru Replica, Andreea Ion.

Reamintim că Instituția Avocatul Poporului a organizat, anterior, concurs pentru ocuparea a 8 posturi vacante la Domeniul de activitate Apărarea, protecția și promovarea drepturilor copilului, având loc pe 24 septembrie. Pentru postul de expert-specialiazare juridică, de la Constanța, 10 persoane și-au depus dosarele de înscriere, însă doar două au participat la examen, celelalte fiind respinse după selecția dosarelor.

Astfel, Anida Murad și Alina Pangrate sunt candidatele care s-au bătut pentru singurul post de expert din cadrul Biroului Teritorial Constanța. Au susținut proba scrisă de specialitate, unde Anda Murad a obținut 66 puncte, iar Alina Pangrate 53 puncte; proba practică de utilizare a calculatorului, Murad obținând 77 opuncte, iar contracandida ei, 100 puncte și proba interviului. Anda Murad a ”bifat” 68,33, iar Pangrate 82,66 puncte.

La acea vreme, avocata Anida Murat a declarat, pentru Replica de Constanța, că are suspiciuni mari cu privire la corectitudinea concursului, în contextul în care contracandidata ei este fiica expertului coordonator la Biroului Teritorial Constanța, Felicia Nedea. Aceasta consideră că Pangrete a știut subiectele, în special la proba calculatorului, aceasta îmbrăcând forma unei surprize. În urma sesizările transmise la Avocatul Poporului, s-a decis reluarea concursului!

Mirela PASCAL

marţi, 20 noiembrie 20181552
Comentarii

03despre sistem(26 noi 10:52)
Doamna Nedea este coordonatorul Biroului Teritorial? Fiica doamnei isi va desfasura activitatea sub coordonarea mamei, in acelasi birou? Este un vadit conflict de interese, mama are un interes personal, direct sa ii asigure fiicei, acum si un loc de munca. Avocatul Poporului are obligatia sa se sesizeze din oficiu in astfel de situatii. Autoritatea pubica care accepta incalcarea legii este, insasi institutia pe care o conduce. Ce sa intelegem, concursul este legal pentru ca mama nu a intervenit pentru fiica sau ca va fi obiectiva in activitatea pe care o vor realiza? Birou Teritorial, S.R.L.
011Pt Balan(21 noi 08:25)
Au luat si restul candidatilor draga dobitoc sau dobitoaca, numai ca fiind un singur post disponibil si ala asigurat de mamica pentru fetita ei, normal ca restul nu au avut sanse reale sa se lupte pentru el. Ar fi trebuit sa o vezi pe duduia in cauza ce fata are si cat de sfidator privea pe toata lumea....normal daca o asigurase mamica ca postul este al ei!
27Despre oportunisti(21 noi 05:35)
Pai da, coordonare in familie, la serviciu, colege de birou, relatia perfecta mama-fiica. Cum ar fi fost sa ii spuna: nu te inscrie mama la concurs, ca la cat esti de desteapta si pregatita, o sa il iei si ne ies vorbe mama.
00Rumburak(20 noi 20:10)
Bai replica, hotareste-te in plm cum o cheama pe fata aia? Murad sau Murad, Anida sau Anda? Jalnicilor ce sunteti! Marsh la scoala primara!
151Balan(20 noi 19:47)
Sunteti dobitoci de mancatori de cacat, niste ofticati ca nu ati reusit si incercati sa va scuzati acuzand...in fapt sunteti prosti gramada...daca erati pregatiti cum de nu ati luat?mi-e scarba de voi oameni de nimic
19mari(20 noi 17:49)
Cum sa mearga ceva in tara asta cind un copil fara sprijin n-are sanse sa ocupe un asemenea loc de munca --Tara asta e condusa de beizadele
018despre interviu(20 noi 15:00)
La interviu trebuiau testate abilitati si cunostinte impuse de funtie, capacitatea de analiza si sinteza, motivatia candidatului, comportamentul in situatiile de criza, initiativa si creativitate, cfm HG. A fost de fapt un examen oral, cu bilete. Fara prezentare, fara motivatie, fara a comunica cu comisia.Este un viciu de procedura. Nu are rost sa mai contestam. Despre conflictul de interese intre mama-coordonator al fiicei, in acelasi birou, nici macar institutie, alt compartiment, ce sa mai zicem?
017Eu Ion(20 noi 13:24)
Daca ai fi fost la concurs sa vezi cate nereguli au fost, nu mai comentai aiurea doar ca sa te afli in treaba...Ai idee cat de desteapta este doamna in cauza? Crede-ma ca acest concurs a avut multe nereguli si nu doar in Constanta s-a luat concursul pe pile si relatii! Ar trebui sa nu mai comentati aiurea! Sau poate sunteti rude cu Pangrate si v-a pus sa ii luat apararea...Concursurile si interviurile de timpul asta ar trebui tinute cu subiecte facute atunci pe loc si nu de persoane din comisie! Era de asteptat ca va castiga Pangrate...Coruptie la Avocatul Poporului!
11pt cipaniada(20 noi 13:02)
dc mm tot te machidoni vorbesti cand in articol nu e prezent vreunul ... sau iti place sa mananci kkt ?
101EU Ion(20 noi 12:38)
Ce problema , daca nu ar fi fost fiica lui mama, mai facea cineva scandal? Nu trebuie numiti cei care nau au castigat sa fie ei multumiti. Daca este in copil bun si paritii sunt in conducere nu trebuie promovat ci pus sa matuer in alte locuri.Rusine contracandidatilor care nu sunt pregatiti si tot contesta.
08pt cipaniada(20 noi 10:41)
SA NU GENERALIZAM,nu sunt machidon nici atat cipan sau alte ramuri macedoromane DAR cipanii de care vorbiti si sunt agatati peste tot la stat vin pe o anumita retea care logic are intrarea la cineva de acolo de mai sus.Sa ne gandim care dintre acesti CIPANI sau ce famigli de CiPANI erau de pe vremea lui Ceausescu pe langa ei dar sunt si acum?Ghici cine lucra cu ei si ii servea ca un sclav si o face si acum dar la alt nivel?Cine sunt aia Cipani evident care au avut boom financiar dupa 89?Deschideti ochii si vedeti e in fata voastra totul,averi,afaceri,obiceiuri,anturaje,puteti sa vedeti singuri
024andreea(20 noi 10:35)
lasati vrajeala cu bine pregatita, trebuie scuturat bine sistemul din temelii, examenele trebuie trecute pe capacitate, si ca sfat ar fi bine sa promovati in comisiile de concurs oameni de valoare, care sa nu fie patati sau manjiti de nimeni
027pentru Dracon(20 noi 08:45)
Mai bine pregatita? Vai dar ce coincidenta...restul sa ia note asa apropiate una de alta, iar domnita pregatita sa ia cu 2 puncte mai mult...Iar la interviu, domnita pregatita a venit imbracata in blugi si pluover verde...asta arata respectul care l-a avut pentru membrii din comisie, care apropo erau toti la costum, la fel ca restul candidatilor! Dar la ce sa isi mai bata doamna capul cand stia ca postul este al ei, asigurat de mamica!
18@cipaniada(20 noi 08:12)
crezi ca la privat e altfel? poate doar la lopata si la betoniera difera ATAT!
275Dracon(20 noi 07:01)
V-a trecut prin cap ca Domnita castigatoare a fost mai bine pregatita?
11MODJES. PUSCARIAS(20 noi 06:04)
Ca la AMBULANTA. BADESCU LAURENTIU ZIS SI MEDICUL MOARTE LA ANGAJAT PE NASISU VITICAN PE POST LA SSM. UN PROST SI UN IDIOT CA SI EL. VITICAN ADI ESTE SI FIUL MEDICILOR VITICAN SI NASI LUI BADESCU LAURENTIU MENEJERUL CRIMINAL DE LA AMBULANTA. DNA SE AUDE. BADESCULE PUSCARIA TE MANINCA LEPRA. MONSTRULE ESTI SCHIZOFRENIC DAR SIGUR VEI PLATI PT CRIMA
116cipaniada(20 noi 03:29)
locurilor demunca la stat
mai mult...Replica
11 dec 08:55ReplicaSĂRĂCIE și COPII MULȚI, mediul care scoate INFRACTORI pe bandă rulantă! O puștoaică din Hârșova, de la înșelăciuni, la 'miserupism'!

Situația copiilor lăsați de izbeliște continuă să fie una îngijorătoare, inclusiv la nivelul județului...733

11 dec 00:00ReplicaPrimarul Constanței discută soarta CET-ului cu reprezentanții Ministerului Energiei!417
11 dec 00:00ReplicaNoapte albă pentru polițiștii constănțeni: au LEGITIMAT sute de persoane! Vezi despre ce este vorba1016
11 dec 08:37ReplicaCe angajați ai marilor companii din Constanța beneficiază de primă de Crăciun!

Și anul acesta, unii bugetari primesc prime de vacanță! Și ce prime!!! Cei mai deștepți, susținuți de sindicate...997

11 dec 08:44ReplicaConsiliul Local Constanța, reunit în ședință: două proiecte realizate din fonduri europene, votate în unanimitate!548
11 dec 00:00ReplicaRĂNIȚI în accidente: și șoferii, și pietonii erau beți!250
11 dec 00:00ReplicaCONTROALE la Pizzeriile Evo şi OK. VOR FI ÎNCHISE! Ce ironie: controalele au pornit de la reclamaţiile pe care şi le-au făcut unii altora

Din ce în ce mai mulţi constănţeni reclamă serviciile pizzerilor la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia...1194

11 dec 08:56ReplicaMaşină RĂSTURNATĂ între Medgidia şi Tortomanu: 6 victime! VIDEO3539
11 dec 00:16ReplicaAfaceriști din Constanța, trimiși în judecată de DNA pentru evaziune fiscală1261
11 dec 00:07ReplicaCRIMĂ ORIBILĂ LA CONSTANŢA: BĂRBAT TRANŞAT ŞI INCENDIAT, apoi ÎNGROPAT în curte!

Descoperire macabră în judeţul Constanţa! Locuitorii din Istria au găsit un membru inferior (picior) uman,...7349

11 dec 23:17ReplicaO micuță balerină din Constanța, CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la BALET!517
11 dec 23:16ReplicaGROAPĂ DE GUNOI într-o aripă a Policlinicii 2. Clădirea a fost curățată și va fi reabilitată!766
Vremea
1.2°-1.1° - 3.7° marţi, 11 decembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 100%
Vânt: 8.36 m/s din NNV
Presiune: 1019.86 milibari

Loto
6/4992223243347
5/402131415364
joker121419373820
Horoscop
mai mult...SPSportRT
11 dec 00:00SportFCSB, victorie facilă cu Viitorul lui Gică Hagi, scor 2-0. Roș-albaștrii s-au apropiat de liderul CFR Cluj

...224

11 dec 00:00SportLupescu dezvăluie ce s-a întâmplat în meciul cu Foresta: "Șefii lui Dinamo au reușit să strice tot! Dacă mai erau 10 minute, asta se întâmpla"

Ionuț Lupescu a împlinit duminică 50 de ani, iar Gazeta Sporturilor a publicat azi un supliment de 13 pagini în...266

11 dec 00:00SportIanis la un pas de transfer?! Anunț despre o posibilă mutare a lui Hagi: "Un bun negustor ar face asta"

...262

11 dec 00:00SportRusia, prima semifinalistă la EURO! A zdrobit Danemarca și o așteaptă pe România în runda următoare

Rusia, campioana olimpică are maximum de puncte în Grupa I, după ce a învins şi Danemarca, 32-21. România ar putea...276

Local
11 dec 00:38LocalDOLIU la Serviciul de Ambulanță Constanța!

Lumea medicală a Constanței este în doliu, după ce o apreciată asistentă medicală, care a activat aproape două...1083

11 dec 00:39LocalVreme ploioasă la Constanța, în zilele următoare!

Pregătiți umbrelele! Voma va zile ploiase! În zona Dobrogei, în prima săptămână de prognoză, temperaturile...442

11 dec 00:39LocalConstănțean condamnat pentru evaziune fiscală, prins la Tulcea!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, la data de 7 decembrie a.c, au acționat pe raza municipiului...793

11 dec 00:39LocalA ACCIDENTAT O COPILĂ pe trecere și a FUGIT!

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, La data de 10 decembrie a.c., în...1576

11 dec 00:37LocalControale la Constanța: produse SCOASE de la VÂNZARE de către INSPECTORI

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa în perioada 26.11.2018 –...454

11 dec 00:33LocalVreți să deveniți scafandri? Cursuri de inițiere organizate la Constanța!

Centrul de Scafandri Constanța, instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României,...270

11 dec 00:32LocalElevii Liceului „Nicolae Bălcescu” Medgidia învață să lucreze în echipe internaționale în Franța

În perioada 26 – 30 noiembrie a.c., opt elevi și doi profesori ai Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din...309

11 dec 00:11LocalÎn Constanța vor apărea MII DE LOCURI DE PARCARE!

Noi locuri de parcare vor fi înființate în municipiul Constanța, în locul garajelor demolate în ultimele...4237

11 dec 00:30LocalPrinși de polițiști în timp ce tăiau copaci, în județul Constanța!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, la data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, au...419

11 dec 00:17LocalACCIDENT MORTAL la Valu lui Traian. Pieton lovit de două mașini!

Un grav accident, soldat cu moartea unui pieton, a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 9 spre 10 decembrie...2956

Politică
11 dec 00:00PoliticăPrimarii celor mai mari patru orașe din vestul țării au format o alianță. Ce spune Decebal Făgădău despre acest demers!

După modelul Axei de dezvoltare Brașov-București-Constanța, primarii a patru municipii din vestul țării au...190

11 dec 00:00PoliticăALDE Constanţa a marcat Ziua Internaţională a Drepturilor Omului

Filiala ALDE Constanţa, cu ajutorul organizaţiilor de tineret şi studenţi au marcat la Constanţa a 70-a aniversare...214

11 dec 00:28PoliticăDEFINITIV OUG privind Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie a ADOPTATĂ

Plenul Senatului a adoptat luni, în calitate de cameră decizională, OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru...171

11 dec 00:41PoliticăDăncilă: Am toată deschiderea pentru o discuţie cu preşedintele pe tema numirii noilor miniştri

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este deschisă unei noi discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema...181

11 dec 00:40PoliticăTudorel Toader despre ordonanţa de modificare a Codurilor penale: MJ analizează în ce măsură poate fi adoptată

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni, după ce a participat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional...164

11 dec 00:38PoliticăMinistrul Muncii: Condamn ferm declaraţiile că nu ar fi bani pentru plata pensiilor; induc panică în rândul pensionarilor

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că susţine proiectul legii pensiilor în forma existentă,...192

11 dec 00:37PoliticăCamera Deputaţilor - Biroul permanent a respins cererile de revocare din funcţie a lui Iordache, Nicolicea şi Pirtea

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, luni, cererile de revocare din funcţia de vicepreşedinte al...242

11 dec 00:32PoliticăHoria Tuţuianu - "Mi-aş dori ca în momentul în care terminaţi studiile să fiţi români şi să rămâneţi în ţară”

Luni, 10 decembrie a.c., la Centrul Multifuncțional de Tineret „Jean Constantin” s-a desfășurat Gala de premiere...531

11 dec 00:40PoliticăȘcoala 16 din Constanța va fi REABILITATĂ ȘI EXTINSĂ

În cadrul ședinței de Consiliu Local Constanța care a avut loc luni, 10 decembrie a.c., consilierii locali au votat...310

11 dec 00:33PoliticăPrelungirea valabilității Planului Urbanistic General al Medgidiei, în atenția Consiliului Local

Consiliul Local Medgidia se întrunește, marți, 11 decembrie a.c., în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi...253

Monden
11 dec 00:00MondenIulia Albu o atacă pe fiica lui Petre Roman: „Viaţa e roz şi roz este şi Oana câteodată“

Iulia Albu a criticat vestimentația Oanei Roman. Fashion editorul a remarcat faptul că Oanei Roman nu-i stă bine...142

11 dec 00:00MondenEa este iubita directorului clinicii Mrini Eye din Constanța!

...283

11 dec 00:00MondenHoria Brenciu, concerte spectaculoase de Crăciun! Cu ce vedetă s-a îmbrăţişat pe scenă

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră, care s-au suprapus perfect și cu magia sărbătorilor de iarnă, Horia...131

11 dec 00:00MondenClaudia Schiffer, amendată cu 10.000 de euro din cauza câinelui

Claudia Schiffer (48 de ani) are un câine rău! Fotomodelul german a fost de acord să îi achite vecinului ei paguba...137

11 dec 00:00MondenProaspăt divorţat, Cuba Gooding Jr. a ieşit la agăţat! Uite ce blondă sexy „vrăjeşte” la plajă

Cuba Gooding Jr. a divorţat în ianuarie 2017, după 22 de ani de căsnicie. De atunci şi până zilele trecute a fost...174

11 dec 18:55MondenMel B a ajuns de urgență la spital cu coastele rupte! Operația a durat 3 ore

Cântăreața Mel B a ajuns de urgență la spital cu două coaste rupte și o mână secționată, în urma unui...136

11 dec 18:52MondenJennifer Aniston, mărturisiri surpriză despre mariajele sale cu Brad Pitt şi Justin Theroux: "Ştii ce, asta înseamnă ochelari de cal"

Actriţa americană Jennifer Aniston a declarat într-un interviu recent că mariajele sale cu actorii Brad Pitt şi...166

11 dec 00:00MondenAnimaţia Disney "Ralph Breaks the Internet" continuă să se menţină în fruntea box-office-ului nord-american

Animaţia Disney "Ralph Breaks the Internet" continuă să se menţină în fruntea box-office-ul nord-american, cu...109

11 dec 00:00MondenLeslie Stifelman, înlocuită de la conducerea musicalului „Chicago“ în urma unui scandal de sinucidere

Leslie Stifelman, directoarea muzicală a producţiei de succes de pe Broadway 'Chicago', a fost înlocuită după ce...110

11 dec 00:00MondenO expoziţie Game Of Thrones îşi va deschide porţile în primăvara lui 2019 la Belfast

O expoziţie importantă Game Of Thrones îşi va deschide porţile la Belfast în primăvara lui 2019, potrivit Press...103

Mapamond
11 dec 00:00MapamondBrexit: Theresa May va pleca la Bruxelles pentru a încerca să renegocieze backstop-ul, anunţă un oficial britanic

Premierul Theresa May va pleca la Bruxelles pentru a încerca să renegocieze aşa-numitul ''backstop'' pentru Irlanda...106

11 dec 00:00MapamondTrump afirmă că plăţile pentru cele două femei care susţin că au avut relaţii cu el au fost legale

Preşedintele american Donald Trump a afirmat luni că plăţile efectuate în timpul campaniei din 2016 pentru două...133

11 dec 00:00MapamondUngaria: Opoziţia parlamentară anunţă că va obstrucţiona votul la 'legea sclaviei'

Opoziţia din parlamentul ungar a anunţat luni că va obstrucţiona un vot final la proiectul de lege care...114

11 dec 00:00MapamondUE nu adoptă noi sancţiuni împotriva Rusiei, ci doar măsuri împotriva unor ucraineni pro-ruşi

Uniunea Europeană a inclus luni pe lista ei de sancţiuni nouă reprezentanţi ai rebelilor proruşi din estul...116

11 dec 00:00MapamondMarea Britanie: May amână votul crucial din parlament privind Brexit-ul prevăzut pentru marţi

Premierul Theresa May a amânat votul crucial asupra acordului privind Brexit-ul care urma să aibă loc marţi în...128

11 dec 00:00MapamondO majoritate covârşitoare a evreilor din Europa consideră că antisemitismul s-a agravat în ultimii ani

Nouă din zece evrei din Uniunea Europeană consideră că antisemitismul s-a agravat în ultimii cinci ani în Europa,...116

11 dec 00:00MapamondIgor Dodon, suspendat pentru a cincea oară din funcţia de preşedinte al Republicii Moldova

Curtea Constituţională a Republicii Moldova a decis suspendarea temporară a preşedintelui republicii, Igor Dodon,...128

11 dec 00:00Mapamond"Vestele galbene", violenţe: Justiţia de la Paris, mobilizată pentru un număr excepţional de audieri

După violenţele din timpul manifestaţiilor "vestelor galbene", Parchetul de la Paris va revizui din nou în creştere...129

11 dec 00:00MapamondPactul global cu privire la migraţii a fost aprobat oficial la Marrakech

Pactul global cu privire la migraţii a fost aprobat oficial luni, la Marrakech (Maroc), după proclamarea verbală şi...125

11 dec 00:00MapamondMuntenegru: Sute de opozanţi pro-ruşi au purtat veste galbene

Sute de opozanţi pro-ruşi din Muntenegru au purtat duminică veste galbene, devenit simbolul tulburărilor sociale în...126

Sănătate
7 dec 00:16SănătateCardurile naţionale de sănătate expirate, valabile încă doi ani de la data expirării

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract cu...622

1 dec 10:57SănătateDupă cazul de la Giuleşti, este aşteptat un control şi la Maternitatea Spitalului Judeţean Constanţa

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Prof. Dr. Panait...1430

30 noi 00:36SănătatePoliclinicile 1 și 2 ale Spitalului Județean Constanța, ÎNCHISE în minivacanța de Ziua Marii Uniri

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința...596

29 noi 00:31SănătateSpitalul din Medgidia caută medic nefrolog

Ne confruntăm cu un deficit de medici nefrologi la nivelul întregii ţări. Potrivit dr. Liliana Tuță, președintele...922

27 noi 00:48SănătateChemoembolizări în Spitalul Județean Constanța

Patru ședințe de chemoembolizare au fost efectuate, cu succes, la sfârșitul săptămânii trecute. Doi dintre...1244

24 noi 04:34SănătateSăptămână Europeană a Testării. Constănțenii, chemați să se testeze pentru hepatită și HIV!

Fundaţia Baylor Marea Neagră se alătură organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor şi liderilor de opinie din...804

21 noi 01:19SănătatePacienții constănțeni care suferă de HIV, fără tratament! Nu există contract de achiziție pentru medicamente

Pacienţii români care suferă de HIV au rămas fără tratament, probleme majore cu lipsa medicaţiei fiind...768

19 noi 01:48SănătateConcurs la Spitalul Medgidia! Iată ce post este disponibil

Spitalul Municipal Medgida organizează, în luna decembrie, concurs pentru ocuparea postului de asistent medical cu...2864

15 noi 17:21SănătateFundaţia Baylor Marea Neagră nu a primit autorizarea privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...1101

15 noi 00:06SănătateConstănțenii își pot testa GRATUIT glicemia, în mai multe puncte din oraș

Diabetul reprezintă, din nefericire, una dintre cele mai răspândite boli la nivel mondial. Numai la noi în țară...1102