REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

A fost semnat „Statutul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța”

A fost semnat „Statutul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța”

Valentina CAMARA 11 decembrie 2022 | 00:00 1234

Săptămâna aceasta, Primăria Constanța și Prefectura județului nostru au semnat „Statutul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța”. 

 

Acest demers transferă activitatea de promovare și de management turistic a stațiunii Mamaia și a municipiului Constanța în zona mediului privat, prin Patronatele fondatoare asociate cu Primăria Constanța.
Trebuie menționat că municipalitatea își rezervă dreptul de a coordona urbanistic dezvoltarea stațiunii și a zonelor importante din punct de vedere turistic din oraș prin inițierea de mari PUZ-uri, precum: PUZ Mamaia, PUZ Zona Peninsulară, PUZ Zona Centrală și altele. Primăria va asigura totodată transferul integral al sumelor colectate din taxa de promovare și dezvoltare a turismului către O.M.D și va aloca buget pentru reparații și investiții în zonele menționate.
Le urez succes, suntem aproape de ei și îi vom sfătui ori de câte ori este nevoie, dar, totodată, le vom cere și perfomanță.”, a transmis Vergil Chițac. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai vrăjeli și sifonari de bani! Aveți grija sa nu apăra :Asociatia constănțenilor supărați! Care sa va facă sa răspundeți toți, dar absolut toți ,din clădirea de pe B-dul Tomis, in solidar cu instituția care conduce orașul Constanta! Dacă va întrebați :de ce? - ați făcut orașul praf și am deteriorat mașinile. - pietonii sant expuși la accidente din cauza ca trotuarele sant impracticabile. - in mare parte din oras iluminatul lipsește cu desăvârșire. -aruncați banii pentru material florar, dar nu aveți bani pentru Spitalul de Infecțioase , care asigura parte din sănătatea Jud.Constanta. - Ați plătit avans( conform Declarației manager ) pentru parc industrial in zona Cora. Dacă mai doriți exemple , vi le vor oferi in anul 2023, instituțiile abilitate. Va doresc din tot sufletul : coșmaruri plăcute! P.S. Nu va credeți mai presus de lege! Predecesorii …… așa s-au crezut!
4
0
Gata, me-am limistit. Daca s-a facut inca o asociatie sigur destinatia mamaia constanta va deveni preferata turismului mondial , hai sictir! am vrut sa spun hai succes
2
0
Infiintati alta gasca de mafioti cu interese personalale, chiar suntem p****i? Huuuuuoooo jigodiilor!
8
0
la absolut toti iinfractorii prezenti in sala !
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212