REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A început judecata în dosarul în care Stila Sarafu e acuzat că a hărțuit-o pe Maria Done

A început judecata în dosarul în care Stila Sarafu e acuzat că a hărțuit-o pe Maria Done

Andreea VREJOIU 7 februarie 2023 | 00:00 6036

A încercat să scape însă nu i-a mers! Este vorba despre controversatul Stila Sarafu, ajuns în atenția publicului după ce le-a hărțuit pe Maria Done și Alexandra Ceară. În octombrie 2022 ar fi trebuit să înceapă judecata dosarului în care Sarafu era acuzat de hărțuire, violarea sediului profesional și tulburarea ordinii și liniștii publice, însă acesta a contestat decizia magistraților. Iată că, în cursul zilei de luni, 6 februarie a.c., Tribunalul Constanța i-a respins contestația formulate, decizia fiind una definitivă.

A inceput judecata in dosarul in care Stila Sarafu e acuzat ca a hartuit-o pe Maria Done

Sarafu nu mai are scăpare! Contestația depusă pe 21 octombrie 2022, ca urmare a deciziei din 13 octombrie 2022, a fost respinsă luni, 6 ianuarie 2023.Decizia este una definitivă.A inceput judecata in dosarul in care Stila Sarafu e acuzat ca a hartuit-o pe Maria Done

Totul a început în anul 2021

Totul ar fi pornit după ce, în opinia lui Stila Sarafu, Alexandra Ceară l-ar fi bârfit că ar avea o relație cu o femeie măritată, din București, căreia i se spune Pastramă. Dosarul a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Constanța pe 7 ianuarie 2021.

Lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi prin plângere de către numitele Done Maria și Ceară Alexandra cu privire la faptul că în data de 24.10.2020, în jurul orei 17:40, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy din Constanța, numitul Sarafu Stila a agresat-o fizic pe Ceară Alexandra.

A inceput judecata in dosarul in care Stila Sarafu e acuzat ca a hartuit-o pe Maria Done

A aruncat cu tort și cu apă în ea și tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, Culcida George și Enescu Răzvan Andrei filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video înregistrat pe site-urile de socializare.

De asemenea, se susține că în timpul agresiunii Sarafu Stila i-ar fi provocat distrugeri la geantă, prin aceea că i-a zgâriat-o și i-ar fi sustras suma de 200 Euro, care anterior i-a căzut din geantă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La pușcărie când? Mai ai puțin și te duci
0
0
Marica Done o boarfa se belea cu Viorel de mana. Un excrement al societatii. Maciucareasa si excroaca care a mai legat niste oameni cu care a lucrat si i a denuntat la dna hahalera asta care miroase.
1
0
E stramta Marica si chiar face cel mai tare orl din Constanta. Pana la maduva.
1
0
Marica te-au largit toti din oras. Esti o parasuta si vrei sa te iau eu de buna. Plateste bastonul ca altfel nu iti mai dau biberon. Parasuta mica.
1
0
Un homo, care are gura sparta. Poate al ia usi, mitu, gogu, iar in primire
3
1
Sunt g@y ! Sgu plua!
7
0
Care-i stare lui Bilă(Răzvan enescu)...ca am auzit ca la tăiat cu caterul ..titză..din inel 2?? Mai trăiește...sau ...se duce...manglitorul ala de Bilă..care se credea interlop..dar el era pârlit. Uite cum ti-ai găsit nasul.. Bilă...vrând nevrând....cred ca meritai ,ca altfel nu se intampla nimic...
2
0
Stylaaaaa vino sa ma lărgești !!! SCUPRA CEL LARG ȘI SIFON !
7
1
Of Marica nici nu stii cat imi este dor de tine. Ai fost singura femeie pentru care am simtit ceva.
3
0
Stie cineva dcaa Maria o vrea in anus? Cum poate fi contactata? E mumusica foc makiroanca. Repede ca dupa se trece si face cwru mare si se cracaneaza si mai si.
7
0
Cate tentative de funie ai avut pana acum ?
5
0
Ce tot dați stiri despre toți parlitii și toată curvelee obosite?!
10
0
Pe Maria aș arde-o în anus și lu' flămându' de sarafu să-l stropesc pe muian!
8
1
S***a futa barbati ca idu
6
0
Sa fii c***a trebuie sa ai talent…tu fara talent normal ca scrii…frustrarea e mare…daca mai esti si frumoasa le omori de vii pe invidioasele astea mascate…tu asta care arunci rautati aici in realitate esti mai c***a ca toate,mori ca n ai succes ca altele
3
0
Cum e cu puradeii pe care ii dușezi prin baia ta? Îți plac copii? Violatoare mică ce esti. Pui de lele.
7
1
Marica are cea mai stramta pestera din toate m***********e. E stramta rau.
6
1
Dar ce dracu a vazut asta la parasuta aia de Ceara care a stropito tot orasul? Aia e cea mai p******a armanca.
10
0
O iubesc pe Marica. E cea mai misto femeie din viata mea. E femeia care te face sa simti ca zbori.
7
0
Bă da p***t esti ma, nu e logic ca o filma, înregistra asta pe toată părțile dacă o f***a? Asta are camere in ceas in nasturi butoni etc, asta înregistrează toate conversațiile telefonice, filmează prietenii la mese , are tot ce trebuie , doar e șantajist de profesie omul. Nu a luat in calcul ca pe Done nu o interesează ca o măscărește, ca vorbește urat de ea, ca o face in toate felurile. Aici a greșit el, femeia este atât de nesimțita încât nu ii pasa ca scursura asta a vrut bani ca sa tacă. A urmărit o prin oraș, a umilit o in trafic, câte si mai câte, bravo ei ca a rezistat basca ia si făcut felul. Nu a luat in calcul ca e fiica de securist psihopata si puternica mental, nu mai zic ca are si bani multi. El e un sărac cu tupeu de mafiot si atât. Și cu ce s a ales după tot circul? Cu plătit avocați si sărăcie , pentru ca toată lumea fuge de el. Sarafu a facut o praf in public si ea ia facut dosar penal. Cât de p***t sa fi ma? Pentru nimic, te a mâncat jn c*r si nu te ai ales cu nimic, decât cu Belele si atât …..cel mai p***t m******n
10
0
Dar cu George Culcida ce aveti ? Saracul, nici liceul nu a reusit sa l termine ! Originar din Camena, tac su a venit in C ta in sosete flausate.
13
0
Oare e adevarat ca toate numele de aici care dati comentarii aveti pica pe acest S***a ca va futut nevestele? E un nemernic si pe a mea a fututo . A violat si un barbat.
5
3
Povesteste si nou sa stim si noi. Ai fost cu el?
1
1
Pe vremea aia homosexualul de Styla mergea din casă în casă la machedoance, adică la cele care acum au 40-50 de ani. Erau vaci la prima încălțare în Constanța venite de la Eschibaba-Tistimelu-Camena-Ciamurlia de Sus. Chestia cu Hotelul Royal s-a petrecut și cu cea care acum are salonul de înfrumusețare de la Trocadero. Iacă-tă că toate îi vin din urmă domnului Styla. Bineînțeles, Styla nici acum nu realizează cât rău a putut produce la momentul respectiv, dar in viată niciodată să nu spui NU. Când nu te aștepți atunci iti vine reversa. Si ce halis-belis a realizat că la vremea aia le-a șantajat-o p`alea? Nu știi niciodata ce-ti ofera viata. Iar referitor la Done, sincer, rămâi fără cuvinte când vezi că există asemenea mahalagioaice pe pământ. Chiar nu ai ce să spui! Done asta face pe degeaba umbră pământului cu toți banii ei.
10
2
Cand futeam eu pizdele tu stateai la intrare si le asteptai sa iasa bete de dimineata din club,nu luai si tu o masa sa ti faci talentul frumos ca baietii…voiai sa f**i pe vorbe goale,la fel ca buzunarele
6
0
Ce comentati atat de c***a asta de Marica p**i care isi da importanta aici si de golanul de S***a care a fututo si a lasato. Alte articole va rigam.
5
1
Te astept la Asado sa stam ca boierii aia mari…(moca)
6
0
Lasati puta mea in pace ca a fost si ea buna de ceva acolo,cand cobora la parter
4
0
Abe Styla ce ai cu makedoancele astea…te au facut mai rau decat ne ai facut pe noi din piata…ce retur frumos a facut doamna Done…oricum sunteti frumosi toti trei…tu mai putin…abeeee ce se auzea in piata…ca umblai cu corsetul pe tine cu gaurica intre picioare…ca pizdele alea mari…p***a saraca santazista…altceva nu stii sa faci,ai bagat lumea la puscarie de foame!
9
0
Fraierul sta pe jigniri in comentarii, ce frumos, bravo ma S***a , mai radem și noi la cafea. Dar prin oraș nu mai esti, ai disparut. Nu ai și tu 30 lei in buzunar, iti ducem lipsa. Ai disparut de pe peste tot, ai vandut și masina de foame. Done rupe cluburile la capitala, mese de sute de milioane , 3-4 masini de lux, vacante de zeci de mii, tu p***t, trebuia sa o santajezi ma cu ceva concret, nu din astea de copii mici ca nu bagă botul . Asta sta și rade in casa de tine, tu faci foamea , ai și proces penal pt glumitele tale simpatice. Dar noi ne amuzam in birouri aici, ca o telenovela cu p****i. Zbaneaza armanamea
7
0
Pt Marica e o distractie povestea, a incercat Sarafu de 2 ani sa ocoleasca procesul dar degeaba, a fost travestitul pe la capitala , pe la dna, peste tot , chipurile sa o intimideze. Dar mai rau a facut, femeia e bestie. Acum sta prostul si plange ca vai el nu vrea proces, o face peste tot in toate felurile, mascareala lui de 2 lei, tipic lache infometat. Consecintele…..fix i se rupe, nu mai poate ea de mascareala, dimpotriva, mai inraita este. Si bravo ei, singura care il aduce pe asta in instanta, ca el la multi a facut ceea ce ii face ei, intimidare si mascareala. Esti p***t tare sarafule, daca iti bedeai de treaba ta, erai bine acum. Dar te-a mancat in c*r
6
0
Ce boală e asta să footi bărbați mai mici ca tine? Footi o zi doua, și pormă? Să te ascunzi așa a la long că ți-e rușine să te afișezi cu "bebelușul" în oraș în loc să trăiești o viață normală. De fapt, ce să-i ceri unei femei cu minte puțină. E normal ca toți "bebelușii" să țintească lovelele tale având în vedere diferența de vârstă și istoricul.
9
0
Am dat și eu în Marica, de fapt ...cine nu a dat ...
7
0
chiar ne interesa ce fac "importantii "astia .
7
0
Am dat și eu în Marica, eram mai tânăr aveam 21 de ani și m-a angajat și într-o seară am ramas singuri, m-a rugat să îi fac un masaj că o durea spatele și când îi făceam a zis și pe fund , mi se întărise rău buzduganul erect și am continuat ... vă dați seama ce a urmat era să îmi dau drumul la început în gura ei dar am rezistat și am pătruns în păsărică, era și lărguță un pic am înțeles că mai fuseseră mulți în postura mea, și până la urmă am ejaculat abundent , după aia m-a trimis să iau o fată cu mașina și nu am mai apucat al doilea număr cred că nu prea i-a convenit că nu am ținut mult dar așa e la început.
9
1
Interesant daca S.Sarafu o da in gat pe femeia asta care nu are un trecut curat din punct de vedere legal dar si el are bube in cap asa ca o dau la pace panaramele astea,deci cu toate ca nu este o stire dar asa ca divertisment pentru uni oameni este ceva interesant.
6
0
Beși fă behăitoare de cogealac. Încă ai caș la gură.
5
1
Bai dar mereu aceleasi comentarii, le copiati de la alte articole ….veniti ma cu ceva nou, mai schimbati cuvintele putin , ca pentru comentarii intram aici , sa radem si noi putin. Stim ca va roade invidia ca na saracia e mare, madam e le cash, bravo ei……Sarafu e chel, nu mai are bani sa treaca strada si toti il ocolesc de sarac ce e
9
0
Pe cine intereseaza viata unor boarfe?
7
0
Mai lasati-ne dreacu cu scursurile astea care consuma oxigenul pe planeta degeaba. El un coate goale, o lichea, iar ea o mare parasuta. Rebuturi ale societatii. ZERO barat.
15
1
Pe Maria s-o bați numai cu mătărânga peste față că altceva nu merită. Nici nu e nevoie să stea în genunchi că și așa e de 1.20 metri cu tot cu tocuri.
14
0
Doua maimute, machedoance zabaloase,L.E.S.B.I.E.N.C. E
14
0
S***a lea dat moie la amandoua
10
1
Sarafu vrea la brci sa primeasca iar belitele. Articol de lkt marca replica
5
0
Articol de 2 lei despre maimute de 2 lei
10
1
Și sărac să fii și nu merită să stai de vorbă cu o astfel distrusă, darămite să ai și situație materială. Că nu ai ce sa discuți. Plus că e atât de înaltă încât ai impresia că umbli cu cutia de chibrite.
8
4
Cum să trăiești lângă un astfel exemplar de hominoidea demn de documentarele de la animal planet? Cum să-ți împarți viața cu un astfel de hominoid care orăcăie toată ziua? Gândirea unui astfel de exemplar începe de pe vasul wc și se termină pe hârtia igienică.
9
0
Da ce credea Marica Done si Ceara ca S***a o sa le dea m**e toata viata? Ala traieste cu femei frumoase nu cu curvele astea doua.
8
5
2 koorve si un homalau
15
0
A trecut ceva timp de cand n-am mai citit despre primatele astea! 2 foofe si un g@y!
17
0
Exact Done a dat în presă hotărârea instanței ca să se dea balenă. Neam de hahaleră.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614