REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A început războiul pe față între PNL și USR

A început războiul pe față între PNL și USR

Replica API 10 aprilie 2021 | 00:00 1216

Membrii Partidului Național Liberal sunt sătui de erorile ministrului sănătății. Potrivit unor surse, în această dimineață urmează să aibă loc o ședință, după ce o parte dintre liberali i-au cerut premierului Florin Cîțu ca Vlad Voiculescu să fie tras la răspundere pentru situația de la Spitalul Foișor și vor schimbarea managerului unității medicale.

În continuare, cei de la USR oferă susținere totală ministrului Vlad Voiculescu.

"Astăzi vine replica celor din USR-PLUS după ce premierul a anunțat că Corpul de control a sesizat Parchetul General pentru faptele petrecute la Ministerul Sănătății și la Institutul Național de Sănătate Publică. În această dimineață vine replica Birourilor Naționale Reunite ale USR-PLUS care spun că își reafirmă sprijinul total față de ministrul sănătății, ba mai mult lansează și un atac către premier și spun în acel comunicat că cer Ministerului Sănătății să înceapă o verificare a eventualelor nereguli în procesul de vaccinare și orice posibile încălcări ale cadrului legal privind vaccinarea.

Se referă la acele centre de vaccinare care au fost închise publicului și care au avut destinație specială mai ales pentru cadrele militare. În același comunicat, cei din USR-PLUS spun că cer demararea unei anchete a propriului corp de control al Ministrului Sănătății privind existența acelor centre de vaccinare închise, procedurile care au fost urmate acolo și felul în care s-a făcut accesul la ele. Mai mult, toți cei din USR-PLUS cer premierului să desecretizeze minute ședinței de Guvern în care a fost adoptată hotărârea privind înființarea acelor centre speciale de vaccinare, deci vedem un război pe față, de data asta, între cei din PNL și USR", a spus reporterul Antena 3 Vasile Marcu.

Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti, s-a declarat şocat de situaţia de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti şi a cerut demiterea ministrului Vlad Voiculescu după decizia de evacuare de urgenţă a pacienţilor în stradă fără preaviz.

Protestatarii nemulţumiţi de ordinul de evacuare semnat de ministrul Vlad Voiculescu, au venit în faţa Spitalului Foişor, unde pacienţii recent operaţi au fost evacuaţi în regim de urgenţă. Oamenii i-au huduit pe cei care au luat decizia ca Spitalul Foișor să fie transformat în spital COVID şi au strigat ''criminalii''.

Viorel Huşanu, preşedintele Sanitas Bucureşti, s-a declarat şocat de situaţia pacienţilor şi a cerut demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mi vine sa cred!!! ministrul absolvent de liceu, competent si neomarxist nu mai este agreea de premierul balbait, tupeist si incompetent care nu stia ca in scenariul rosu se inchid scolile....unu mai incompetent ca altu
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108