REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

”A spus că o să-mi ia totul!” Război între Ilie Năstase și Ioana, soția sa, care a intentat divorț

”A spus că o să-mi ia totul!” Război între Ilie Năstase și Ioana, soția sa, care a intentat divorț

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1736

Vestea că Ioana Năstase a decis să divorțeze de Ilie Năstase, după incidentul din luna ianuarie, când "Nasty" a fost acuzat că a lovit-o, nu i-a convenit primul lider mondial din istoria ATP, scrie digisport.ro

Ilie Năstase pare că nu mai acceptă niciun fel de concesii și nu mai vrea să lase nimic de la el, astfel că s-a declanșat un război total al declarațiilor între cei doi.

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez”, a spus Ioana Năstase.

Încă soția lui ”Nasty”, Ioana, joacă tare.

”Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a mai spus Ioana Năstase pentru Playtech.

Ioana și Ilie Năstase erau căsătoriți din vara anului trecut, însă relația lor a ajuns la final după incidentul din luna ianuarie, când fostul jucător de tenis a avut o ieșire violentă: "Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate.

Ioana divorțează de Ilie Năstase: "Sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență"

În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență", a spus Ioana Năstase, pentru Click.ro., conform de AS.ro.

Ilie Năstase a avut o reacție scurtă după anunțul public făcut de soția sa: "Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren", a declarat Năstase, conform sursei citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar faceti publicitatela "boarfe"!
2
0
la notar ? Ca judecatorii muisti pesedei spagari vor da o solutie favorabila tziganului. Nu ca jioarsa n-ar merita. Cine se-aseamana se-aduna !!!
3
0
Stai linistita, Ioano, fofoloanca nu poate sa ti-o ia. Asa ca pune-te pe treaba !
8
0
Ha! Nu a tinut vrajeala, este? Ce sa faci mai Neloo, asta e. Te-ai simtit si tu diva o perioada. Amu, decartezi ce ai primit. Moshu, a fost istet, totul se lua pe numele lui, ca doar se arsese cu precedentele. Asa ca, iar iti bagi partea dorsala la inaintare. Ustura putin, dar merita.
9
0
ILIE NASTASE ESTE UN EXEMPLU PROST FATA DE TOTI DINN ACEASTA TARA. ESTE PACAT CA ESTE IUBIT DE ATATA LUME. NU MERITA ACEASTA IUBIRE. VAI DE CURUL LUI LA JUDECATA LUI Dumnezeu. ESTE INTERZIS SA DIVORTEZI.
3
1
Japita tot japita i!!dar acu i si cunoscuta!Laso n curu gol , mosule!
9
1
tot ce ai,...adica ,pe intelesul tuturor,...tot ce ti-a dat E greu sa faci din oricine campion mondial de tenis,si din curva gospodina
6
0
Stie el Ilie ce spune , o va lasa in curul gol. Spre binele lui ar trebui sa se castreze chimic , va scapa de aceasta patima...curvele !
8
0
La batrinete s-a facut de risul curcilor -----cred ca trebuie sa-si faca un control mediical
8
0
tiganul puericultor nu are decat sa-si ia coada in spinare,oricum ne-a furat destul tigainoidul cu 3 pensii speciale,general cu 2 stele de oaste tiganeasca,sportiv de exceptie ce a vandut salatiera si a ciordit salata,fost deputat,dar aici ar trebui sa dea banii indarat,tigan de ghencea
7
4
Tu esti o lesinata care te futeau machidonii si aveai reviziile gratuite la Mercedesul ala alb care il parcai la Maritimo.Suntem curiosi care bosorog urmeaza
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108