REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A terminat-o cu călugăria! Ce spune Arhiepiscopia despre tânărul care furat dubiţa de la mănăstire şi a condus beat

A terminat-o cu călugăria! Ce spune Arhiepiscopia despre tânărul care furat dubiţa de la mănăstire şi a condus beat

Replica API 15 noiembrie 2017 | 00:00 499

foto: ilustrativă

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au trimis un punct de vedere cu privire la informațiile legate de tânărul care voia să devină călugăr și care a consumat băuturi alcoolice și a furat autoutilitara mănăstirii din Murfatlar. Aceștia au precizat că el nu era călugăr, că se afla în perioada de probă și că și-a recunoscut fapta și a decis să părăsească mănăstirea.

”Referitor la informația potrivit căreia un călugăr de la mănăstirea Sf. Teotim - Murfatlar a fost depistat conducând o autoutilitară furată, sub influența băuturilor alcoolice, precizăm că respectivul Florin Ionuț Dușciuc nu este călugăr și nu aparține nici unei mănăstiri, fiind sosit la mănăstire doar de câteva zile, cu intenția declarată de a intra în mănăstire. El era, practic, într-o perioadă de probă. Florin Ionuț Dușciuc și-a recunoscut fapta în fața Consiliului Monahal al mânăstirii și a decis, din proprie inițiativă, să plece de la mănăstire”, potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Tomisului. Amintim că Florin Ionuț Dușciuc, născut în Dorohoi, dar domicilia Târgu Neamț, a venit la mănăstirea din Murfatlar pentru a deveni călugăr. La data 12 noiembrie a.c., mai mulți șoferi care au avut drum prin Cernavodă au observat o autoutilitară cu numere de Bulgaria care circula haotic. Aceștia au sunat la 112, iar oamenii legii din Cernavodă au ajuns imediat la fața locului și au reușit să-l facă pe șofer să tragă pe dreapta. Însă, surpriză! Conducătorul auto se comporta ciudat și abia se mai putea ține pe picioare. Era chiar Dușciuc, beat rangă, rezultat: 1, 01 mg/l alcool pur în aerul expirat, care furase autoutilitara de la mănăstire.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biserica nu este un loc de rugaciune este un SRL care nu plateste impozite la stat un loc unde homosexualitatea, curvarasia si hotia sunt la ele acasa ! Asa a fost dintotdeauna numai ca lumea, acum s a mai desteptat si nu crede in predicile mincinoase !
0
0
Saracul... O sa trebuiasca sa-si asigure traiul din alte "activitati cinstite"...!
1
0
Dar calugarul bataus de ce mai este staret acolo Teodosie ??Ti a tras o la goarna bine?
1
0
Bre , ipochimenul era in ,,perioada de proba", adica , ii erau testate , credinta ortodoxa , apetitul bahic , cel alimentar , capacitatile paranormale de a scoate dracii din credinciosi , i se masura ciocanul , pidosnicia , capacitatea de a face bani , minuni , adunare de moaste ... Parazitii !
2
0
Pai a facut si asta ce a vazut la altii ! Biserica nu mai este un loc de rugaciune , este un SRL care nu plateste impozite la stat , un loc unde homosexualitatea , curvarasia si hotia este la ea acasa ! Asa a fost dintotdeauna numai ca lumea acum sa mai desteptat si numai crede in predicile lor mincinoase !
1
0
pe bune...este tanar ..calugarul.....hmmmmmm
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108