REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident GRAV în Constanța: în comă, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

Accident GRAV în Constanța: în comă, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:42 525

Un bărbat de 42 de ani, luni, 4 noiembrie, în jurul orei 18.45, a condus un autoturism dinspre orașul Ovidiu către localitatea Mihai Viteazu și, în zona unui popas, a surprins și accidentat grav o femeie, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Pietonul este în stare comatoasă. Se efectuează verificări pentru stabilirea identității.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba tembelilor, intelegeti ca trebuie sa dati prioritate pe trecere indiferent cum se "arunca" pietonul sau nu. Daca voi ati reduce viteza, nu ati lovi pe nimeni, indiferent cand ar traversa.
2
1
Cristi dute-n jungla cu gandirea ta. Foarte bine ca sunt camere pe bordul masinilor si pretutindeni.
4
0
Mai , Pt comunistii de mai jos, ai grija ca atunci cand te dai jos din masina ta, cu camera in bord, devii un cretin de pieton, daca nu cumva esti deja.
1
4
Vai de mama lui de sofer. Unde a luat permisul ?
6
2
Nu spun ca soferul nu este vinovat pentru ca nu stiu imprejurarile in care s-a produs accidentul. Dar totusi, si unii pietonietoni ar trebui sa incerce macar sa-si pazeasca pielea. In momentul in care te apropii de trecere, te uiti frate si te asiguri ca nu cumva sa vina vreun taranus cu vreo tigaie fumeganda care nu are frana si nici cauciucuri si care te va zdrobi de asfalt. Ar trebui sa fii mai precaut in tara asta corupta si sa stii ca unii iau permisele fara sa stie sa citeasca si fara sa poata macar sa se semneze. Tineti minte, aici sunteti mai aproape de Rusia decat de Germania.........
10
1
Intr-o tara civilizata si cretinii de pietoni se asigura inainte de a traversa. Dar de unde,aici te arunci pe trecere, lasa ca se opresc alea 2to.....candva. Am calcat pe trecere, aveam viteza mica si camera in bord, ghici ce am patit? Nimic!!
5
5
Sau "ghinion,n-are frane" cum ar motiva unii pe aici.
3
1
Ai dreptate"num",dar in tarile alea cine loveste pe zebra are viata grea, plateste toata viata daca a ramas omul invalid,daca e ranit usor scapa cu cateva zeci de mii de euro,iar daca a murit platesti din nou foarte mult si te duci in puscarie,daca nu ai bani nici casa pt.ca sa platesti atunci plateste statul in locul tau si esti dator pana mori,bineinteles mai e si amenda,permis suspendat si creste asigurarea,din cauza asta soferi din alte tari casca ochi si reduc viteza la zebra.Asa ca legea ma parlamentarilor faceti lege,sau nu faceti pt.ca cei mai tampiti soferi sunt copiii vostri.
9
0
Soferi cretini , ei nu inteleg ca inainte de o trecere de pietoni sunt obligati sa reduca viteza ,sa se asigure , chiar daca nu este nimeni pe trecere Intr o tara civilizata pietonii au prioritate pe zebra
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108