REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
15.3° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Accident grav în județul Brăila: a fost activat planul roșu de intervenție. Video

Accident grav în județul Brăila: a fost activat planul roșu de intervenție. Video

Victor ROTARU 26 august 2023 | 08:22 2957

Militarii din cadrul ISU Brăila au fost solicitați să intervină sâmbătă dimineață, între Însurăței și Bărăganu, acolo unde s-a produs un accident rutier între un autocar și o remorcă de TIR staționată, semnalizată corespunzător.

Accident grav in judetul Braila: a fost activat planul rosu de interventie. Video

„La ora 00:11, un autocar înmatriculat în Cluj, cu 72 persoane din Republica Moldova, a fost implicat într-un accident rutier între Însurăței și Bărăganul.  La ora 00:40 se activează Planul Roșu de intervenție. Se intervine cu 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, dintre care 2 cu medic, 3 ASAS și o autospecială de transport personal și victime multiple. Nu sunt persoane încarcerate. Din primele date sunt 9 victime, cu diverse politraumatisme care au primit îngrijiri medicale și sunt transportate la UPU Brăila. Drum blocat în totalitate.”, au transmis reprezentanții ISU Brăila.

Accident grav in judetul Braila: a fost activat planul rosu de interventie. Video

Update:

În sprijin se deplasează la locul intervenției 2 ambulanțe SAJ și o ATPVM (ISU) de la Ialomița și o ATPVM de la ISU Galați. Din cele 9 victime, 5 peroane sunt rănite mai grav (4 adulți și un minor). Încă 2 persoane primesc îngrijiri medicale.

Accident grav in judetul Braila: a fost activat planul rosu de interventie. Video

Update:

În final, 21 victime din care 19 au fost transportate la UPU Brăila (12 de SAJ și 7 de ISU Brăila) și 2 transportate de SAJ și ISU Ialomița la UPU Ialomița. Victimele transportate la UPU au între 11 și 78 de ani, 10 bărbați și 11 femei, din care o minoră. Au prezentat politraumatisme (cranio-cerebrale, plăgi la membre, fracturi, dureri în diferite zone ale corpului). . Găzduiți la căminul Cultural din Bărăganu, prin grija autorităților locale, până vor fi preluați de un alt autocar. La fața locului se afla și echipajul SMURD de la Garda de intervenție Însurăței.

Video:

„​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în cursul nopții a avut loc un accident rutier pe DN 21, în zona localității Însurăței, județul Brăila, în care un autocar în care se aflau 73 de persoane a intrat în coliziune laterală cu o remorcă de TIR staționată, semnalizată corespunzător. În urma impactului au rezultat 21 de victime, ce au fost transportate la spital cu diferite leziuni. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. Circulația rutieră este în continuare blocată, pentru efectuarea cercetărilor. Autovehiculele sunt direcționate pe rute alternative.”, au transmis reprezentanții Centrul InfoTrafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pish pe planurile voastre rosii. Totul e facut cu premeditare impotriva romanilor. Poilitia apara infractorii. Voi nu vedeti? Sunteti chiar idioti?
4
0
Luat carnetu la soferul de autocar pe viata, a doua oara va fi mai grav! Ajutati-l si scapati-l de nenorocire !, Pe viata ! , Se aude nenea parlamentar drogangiu care faci legea?!
8
0
semnalizare corespunzatoare ???
4
3
bine ca au blocat drumul total, pina isi misca militia basinile mai trece o zi.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515