REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ACCIDENT în LANȚ la Eforie: printre victime, o femeie ÎNSĂRCINATĂ

ACCIDENT în LANȚ la Eforie: printre victime, o femeie ÎNSĂRCINATĂ

Replica API 25 august 2020 | 18:39 1951

Medicii constănțeni au fost solicitați să intervină la Eforie, în urma unui accident în lanț. Printre victime, este și o femeie însărcinată.

Luni, în jurul orei 07.25, un bărbat de 49 de ani a condus un autoturism pe DN39, dinspre Agigea către Constanța și, după ce a trecut de podul de la Ro-Ro, nu a păstrat o distanță de siguranță astfel ca a întrat în coliziune față - spate cu un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, pe care l-a proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 38 de ani, care la rândul său a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 21 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 2 pasagere din cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca o saptamana si scapam de meltenii astia
0
0
Nu pricep, daca ati venit la mare, stati dracului pe plaja, nu mai bantuiti soselele si ingreunati circulatia celor care chiar au treaba:distribuitori, agenti economici,transportatori de persoane ,marfuri pentru aprovizionare, salvari. Si daca totusi va place aglomeratia,fiti civilizati, nu badarani.
4
0
ba mirletzilor,unde va grabiti ba bouarilor cind vedeti in fata coloana de km?cit de prosti v.au facut mamele alea ale voastre,taranci ?
3
0
Da,pe tot litoralul se conduce in disperare,de parca ar fi erupt un vulcan si vine lava cu viteza in urma. Zabauci la cap,soferii se cramponeaza de fiecare centimetru de sosea,se baga in curul celui din fata la zece centimetri,nu semnalizeaza si taie fata unuia care chipurile conuce ,,ca mosii'',ca asa se zice acum la condusul civilizat prudent. Agresivi si chiar bolnavi psihic,soferii devin arme impreuna cu masinile lor. Care respect,care onoare de soferi ? Injuraturi de oameni de grota,barbari,cizme cu ochi.La astea se adauga si pietoni idioti,care nu se asigura la traversari,nicaieri.
3
0
lasa vrajeala, mertanul indoit ieri de un autobuz era rabala? sunt idioti ca si tine la volan, care nu judeca!!
0
3
Multe rable pe drum, cu frane pe 2 roti si trec itp pe spaga.
3
1
Degeaba scrie-ti de rau despre opel noi tineri preferam de cat sa dam bani pe un Logan nou mai bine ne aducem din germania opel sau BMW
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108