REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident în Mamaia! Un skijet a intrat în stabilopozi, iar mai multe persoane au fost rănite!

Accident în Mamaia! Un skijet a intrat în stabilopozi, iar mai multe persoane au fost rănite!

Replica API 9 august 2018 | 00:19 596

Accident pe mare, în staţiunea Mamaia! Un skijet a intrat în stabilopozi, iar mai multe persoane au fost rănite!

Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de miercuri, 8 august a.c., în jurul orei 14.40, pentru acordarea îngrijirilor medicale persoanelor rănite în accidentul petrecut pe mare, în zona Hotelului Rex din staţiunea Mamaia. Skijet-ul îl conducea un bărbat din timişoara, în vârstă de 47 de ani care era împreună cu fiul acestuia, în vârstă de opt ani.

Potrivit medicilor, bărbatul acuza dureri de cap şi s-a tăiat la picior, iar minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral. Medicii ISU intervin au intervenit pentru salvarea victimelor cu un moto SMURD, o şenilată precum şi o ambulanţă a SAJ Constanţa. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Constanţa.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Constanţa.

Reamintim că Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a aprobat la începutul lunii iulie a.c., noi reglementări privind agrementul nautic. Schimbările sunt legate de zonele în care pot avea loc sporturile nautice. Concret, cei care vor să desfășoare activități de agrement nautic cu ambarcațiuni cu motor trebuie, de acum, să aibă delimitat perimetrul în care pot lansa ambarcațiunile la apă. Astfel, incidentele precum cele care s-au înregistrat la malul mării, în urma cărora mai mulți turiști au fost răniți de ambarcațiuni care circulau cu o viteză prea mare, vor putea fi evitate.

Citeşte şi: INTERZIS SKIJET-urilor printre turiştii care înoată în Marea Neagră!

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar permis de condus coaja, avea?
0
0
e nume de moldoveanca.
0
0
Avem cele mai frumoase curve de pe mapamond !
1
0
pestele cu fete in spania,sa se duca langa frasu e cea mai buna varianta
2
0
Era cu gandul la bucile alinei mihaela staicu sa-i dea cateva numere si a uitat directia.Stewardessa calarita,stiti voi,ptr care se elimina comentarii
2
0
Polueaza cu benzina si ulei marea si cocalarii se dau smardoi cu pisaturile alea de partaitoare ! Trebuiesc interzise , polueaza ! Si ne mai imtrebam de ce nu mai apare stavridul si scrumbia albastra !....
9
4
De ce nu se interzic astfel de ambarcatiuni pe litoral? Sa le faca baza de agrement pe lac,sa isi rupa gatul pana nu mai pot acolo.
9
1
Bine ca nu a omorat pe vreunul aflat in apa!!! Daca si-a crapat capatana, foarte bine!!!
5
1
Vin toti taranoii la mare...
9
1
Asta da dobitoc celebru.Banatul e fruncea la aratat dobitocii sa vada tara cum isi zdrobesc ei capatanile de pietre.Concediu placut pe mal! In salon...
11
1
Are toate skyjeturile din Mamaia
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108