REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACCIDENT MORTAL la intrare în GALEȘU: 2 BĂRBAȚI au DECEDAT, după ce o MAȘINĂ s-a RĂSTURNAT

ACCIDENT MORTAL la intrare în GALEȘU: 2 BĂRBAȚI au DECEDAT, după ce o MAȘINĂ s-a RĂSTURNAT

Replica API 22 ianuarie 2022 | 15:14 10148

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 22 ianuarie a.c., pe DC 87, la intrare în localitatea Galeșu, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, un autoturism s-a răsturnat, fiind înregistrate 3 victime. La fața locului au intervenit 1 Autospecială de Stingere, 1 Autospecială pentru transport personal și victime multiple, 1 Smurd C și 2 echipaje SAJ B și C.

Update: Din păcate, pentru 2 persoane s-a constatat decesul la fața locului. Cea de-a treia persoană a fost preluată de echipajul SMURD C și transportată la UPU Constanța. Este vorba despre 3 bărbați.

Ce spune IPJ Constanța:

,,În cursul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea.

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul de 40 de ani a participat la CURSELE ILEGALE de pe autostrada A4

Potrivit informațiilor noastre, cei doi bărbați care au murit erau unchi și nepot. Potrivit unor martori la accident, unul dintre bărbații care şi-au pierdut viața a luat parte la cursele ilegale de maşini, de pe A4, în cursul serii de miercuri, 19 ianuarie a.c. Este vorba despre bărbatul în vârstă de 40 de ani.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi aici: AUTOSTRADA A4, BLOCATĂ de un GRUP de bărbați care FĂCEAU LINIUȚE cu MAȘINILE! Video

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cat de multi
7
0
Asta inseamna sa nu gandesti... De ce ai face intrecere pe autostrada, sa ramai fara carnet cand stii ca lucrezi sofer de tir si daca ramai fara carnet, ramai si fara loc de munca.
15
0
Am scapat de niste cretini inainte sa nenoroceasca alti oameni!
16
1
CJ 84 WNW, e bine ca n-a irosit bani pe asigurare. Bossu tot boss. Ma-ntreb, chiar n-are nimeni ca hobby sa-i vaneze in trafic pe astia fara asigurari platite? Pare distractiv! Urmeaza celalalt, AG 94 TOX, e o chestie de timp. Speram sa nu loveasca si alte masini sau pietoni.
31
0
Haoleu, nu sa mai face carute ca pa vremea mea. Astea da fer are draci pe ele. Trage greu da volane ca are tranctzune daia pa spate. Yo va zac ca astea are cauciuce dalea da vara si fuge dan hamuri bre. Cauciucele da vara e ca porumbu da pa plaje daka nu e incalzat bine sa face jinjiile mai move dacat este si aluneca. Is meganic la mane an sat. Sa zac sancer eu dasta am entrat mai mult santreb. Ferul ala care a ramas nu mil datz mie baftalos? Ca ploaie pa el se rujineste dati la mine sefu face eu treaba buna cu el sa moara ponta daga va mint
27
1
UE are nevoie de o lege prin care astia sa nu mai poata lua carnetul in nicio tara membra UE, in urmatorii 10-15 ani de la comiterea faptei, cum a fost intrecerea de pe autostrada. Sa vedeti ce-i potolim. Si bagati 10-20 de ani la racoare daca sunt prinsi conducand fara permis. E exact tentativa de omucidere. E simplu! Nu stiu de ce nu s-a gandit nimeni la asta. Cred ca ar fi o solutie buna.
43
2
Asa se intampla cand esti lacom si nu-ti ajunge un singur cal la caruta. Daca ai legat mai mult de 6 cai la caruta, iti meriti soarta!
30
0
Ce bine ca au crapat pulemecii astia, fara sa mai ia pe nimeni dupa ei.
29
2
Chiar daca erau toti doar niste cocalari nespalati, e nedrept ca i-a luat si pe pasageri dupa el. Unul din pasageri e in stare grava, cica. Asteptam si video, ca sigur filmau. Dati-le un like puternic acum, ca e ultimul. Ha!
32
2
In ce stadiu era ancheta? E posibil sa fi fost sinucidere dupa ancheta sau doar idiotenie?
15
3
Bombardier de pe a2 era, sapun
35
1
Vand porumb eftin
27
1
haoleu....aveau beneweu....
37
1
excelent,doi mirletzi mai putin.la mai multi!este loc in cimitir ptr voi!
39
4
fuck you bulangiule
26
7
Suck it dry loser
5
30
E viata adevarata! Mergi pe un drum judetean si te depaseste cate un Golf 4 cu 130 la ora...
48
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108