REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier GRAV la ICIL: o persoană este în COMĂ

Accident rutier GRAV la ICIL: o persoană este în COMĂ

Replica API 26 octombrie 2017 | 16:30 458

Un accident rutier s-a produs joi, 26 octombrie a.c., în zona Kaufland, ICIL, unde a fost implicat un taximetru. Pompierii ISU au fost solicitați să intervină cu o echipă de descarcerarea după ce a fost anunțată o persoană încarcerată. La fața locului au fost și două ambulanțe SAJ și un SMURD C. Potrivit martorilor, o ambulanță ar fi intrat într-un taximetru care nu a acordat prioritate și ar fi întors în intersecție.

Șoferul de pe ambulanță a precizat că avea pornite semnalele luminoase și acustice și a precizat că șoferul „deja încurajat că cineva a forțat intrarea în intersecție”, i-ar fi tăiat calea ambulanței. Ambulanța venea dinspre I.C. Brătianu și se deplasa către Spitalul Județean Constanța, pe bulevardul 1 Decembrie.

Potrivit cadrelor medicale, au fost patru victime:

- doctorul de pe ambulanță, care a suferit fracturi costale

- asistenta care a suferit fractură la antebraț

- șoferul de pe taximetru, cu traumatism cranio-cerebral

- pasagera, care se află în comă, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, fiind intubată și transportată de urgență la spital.

De precizat este că ambulanța avea un pacient cu insuficiență respiratorie și mergea spre spital.

Ce spun medicii în legătură cu victimele

În urma accidentului rutier petrecut astăzi la prânz în zona Icil, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean “Sf. Apostol Andrei” Constanța, au fost aduse 5 persoane. Este vorba despre medicul , asistentul și pacientul din autosanitară și șoferul și pasagerul din taxi.

Dintre acestea, în stare foarte gravă se află pasagerul din taxi . Este vorba despre o femeie în vârstă de 57 ani, diagnosticată cu traumatism cranio facial complex și multiple fracturi faciale. Pacienta este în comă, a fost intubată si se află sub monitorizare în Secția Terapie Intensivă. Bărbatul care se afla la volanul mașinii de taxi a fost diagnosticat cu fractură de femur, rămâne internat în secția Ortopedie Traumatologie și va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Internat rămâne și medicul din Ambulanță care, în urma impactului, a suferit contuzii multiple și are o coastă fracturată. Asistenta din autosanitară a fost diagnosticată cu o contuzie de pumn și nu necesită internare. În ambulanță se afla și un pacient. Este vorba despre o femeie care era transportată la Spital și care a suferit o contuzie craniană. Și aceasta a fost internată.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este jale fratilor toti tiganii sunt taximetristi. Sunt jale in trafic. Trebuie verificati la sange
6
0
Si uite asa mai afla un dobitoc cat de necesar este ca ambulantele sa aiba prioritate!! Sau l-au dus cu taxiul la spital???
7
7
Ala cu ambulanta nu stiu dar trebuie verificat la cati metri a dat drumu la sonor sirene la cati metri de intersectie . Eu am intrat in sens si ambulanta nu avea nimic aprins eu aveam prioritate si el a fortat apoi a dat drumu la sirene la un metru de mine . Astia mai conduc si mecanic crede ca au prioritate si fara sirene
10
5
Vad pe unul care semneaza Lovin. Asta e definitia dobitocului. Il recomanda limbajul...
18
1
Poporul acesta are nevoie de EDUCATIE si EDUCATIE
10
5
Ai dreptate, toate masinile de interventie au prioritate. Au voie sa intre pe rosu DAR au si obligatia sa se asigure ca pot face asta IN SIGURANTA.
7
9
Grigore! Esti exponentul inteligentei stradale romanesti ! Daca era mata in salvare? Sau toata familia ta? Mare prostan mai esti!
11
14
Grigore esti complet bou! Ambulantele,masinile de interventie in general,au prioritate,cretinul pulii ce esti tu! Ei sunt cei care ajuta,nu dobitoci ca tine care fac probleme in trafic!Cand o sa fii tu in necaz,sa stai sa astepti pana prietenii tai idioti or sa dea prioritate salvarii, boule,sa-ti tii viata in propriile puteri de idiot,ca prietenii tai nu dau cale libera ambulantei,descreieratule! Ai carnet? Daca da,sa crapi curand in primul copac,caci sigur l-ai obtinut din greseala!Macar sa nu faci victime colaterale dobitociei tale.
13
16
nu mai huliti taximetristii ca se supara domnu Lica si ... e jale ...
15
1
Ambulanta ucide ! Cum ? Prin incompetenta, prin nepriceperea personalului, prin nesimtirea soferilor de pe ambulante care conduc mai rau ca texanii.
21
23
de sub control. Nu-i verifica nimeni, nu respecta nicio regula de circulatie, trag de volan pe contrasens fara sa se asigure, fac abuz de sirene la ore in noapte in care nu e nici tipenie de om pe strada, tulbura linistea publica in mod intentionat. Acum cateva luni accident cu salvarea care avea sofer beat. Poate e cazul sa faca cineva ordine si la salvare. Cat petru taximeTRISTI, am un singur mesaj: UBER.
22
19
scoateti acesti cocalari , jegosi , parnaiasi , drogati , nenorociti , tigani numiti taximetristi in afara constantei
53
16
Un oras plin de dobitoci in care politia rutiera nu exista
43
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108