REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Accident rutier GRAV la Năvodari, produs de un şofer fără permis!

Accident rutier GRAV la Năvodari, produs de un şofer fără permis!

Replica API 2 octombrie 2017 | 12:28 561

foto: Infotrafic Năvodari!

Un accident rutier grav a avut loc în Năvodari, provocat de un şofer fără permis! Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la data de 1.10.2017, ora 23.55, când numitul Daniel Băjănaru, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Brăila, a condus un autoturism marca Rover, cu numere de Brăila, pe bulevardul Năvodari din orașul Năvodari, dinspre centrul localității către Lumina, iar la intersecția cu un sens giratoriu a intrat în coliziune cu un ornament de beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a unui pasager, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citesc aici si ma uimesc permis de conducere avea de 15 ani cn a scris si nu sa informat bn e un dobitoc care vrea sa scrie articole informativa bn inainte sa scrieti tampitilor
0
0
Postaci de rahat - acest imbecil CONDUCEA FARA CARNET. STITI SA CITITI - CONDUCEA FARA CARNET!! SOFERI CA ASTA NE OMOARA COPII PE STRAZI SI VOI FACETI POLITICA ??? BAI DESTEPTILOR TREZITI--VA - SOFERUL ASTA TREBUIE SA INTRE LA PUSCARIE! IAR PNL SI PMP RUSINE CA TRANSFORMATI ORICE IN POLITICA! DATI DOVADA DE LIPSA DE RESPONSABILITATE !!!
1
0
Acesta este ,ca si cel de acum trei zile de la Cuza-Voda,unul dintre ,,succesele" Politiei rutiere constantene.Felicitari noului si vechiului comandant,sunteti de tot cacatul!Carute,tigani cu cazane bulgaresti pline de hoti si putori pt prostitutie,soferi beti si cei mai rau voi,cei de la pol circulatie,stand ca niste glugi de ciocani de porumb fara a lua masurile necesare.
0
1
In acel sens nu exista semnalizarea si iluminarea corespunzatoare. Cat despre felatia recomandata unui prost care se bucura la o bere si un mic, asta e, dar tu pretinzandu-te marele geniu specialist rutier meriti din plin sa-ti umpli gura. Prostia nu doare iar mama prostilor e mereu grabida cu specimene ca tine
1
1
Acum doua seri am trecut si eu pe acel drum care este in lucru de trei ani...mai bine de trei ani. Acel sens giratoriu abea se vede ziua...noroc su stilul arhitectural...chiar era nevoie de acel sens giratoriu acolo? Daca tot l.ati pus de ce nu l.ati semnalizat corespunzator?
4
0
moldovene poti sa ne faci o felatie ca nu ne suparam sensutile sunt semnalizate cu indicatoare si limitare de viyeza dar la 150 km pe ora nu se vad bine indicatoarele, mergeti regulamentar nu mai sugeti pla
7
4
Eu votez cu PSD. Micul si berea lor e cea mai buna. Votez Matei Chelaru sau oricare o mai fi da ca da micul si berea.
6
5
Ce animale sunt astia care au facut acest drum al morti?Sa i multumim clanului de hoti condus de Matei.
17
1
Sunt si urmarile pensionarii anticipate a politailor vechi de la Rutiera . De aia mai stiau de frica ! Acum in Navodari si nu numai , se fac curse , mai ales pe str Randunelelor cum se lasa seara !
6
3
Nu e primul care intra frontal in cacatul ala neluminat ,pe un drum horror.Procurorul acestui caz ar trebui sa ia la pula si Primaria Navodari.
14
0
Bine ca avem amenzi de sute si zeci de lei dar pedepsele pentru fapte grave sunt de tot cacatu!
13
1
Puscarie 10 ani ptr cei care conduc fara permis! 20 de ani ptr cei care conduc beti. La ce legi de cacat avem vor mai muri multi oameni nevinovati!
12
2
Chelaru e vinovat ca respectivul conducea fara sa aiba carnet de sofer ? Oameni buni , ganditi-va ca asemenea oameni sunt pericol pe drumul public . Asta e cea mai importanta problema .
7
2
am auzit ca brailenii astia sunt mai razbunatori defel, poate face un pustiu de bine si da foc la primaria ca navodarenii sunt zombi, nu misca nimic pe tema asta
8
3
Drumul dintre Lumina si Navodari neterminat de vreo 2-3 ani e jalnic isi bat joc de noi chelaru si ai lui Demisia stimate domn incompetent daca nu sunteti in stare sa finalizati o bucatica de drum ce sa mai spunem de alte lucrari complexe dezinteres total poate ajunge DNA ul si pe la dv rusineeeeeeee apoi vreti sa candidati in 2020
13
1
Cutitar de Braila. .
10
2
Mai trebuie sa-si rupa multi masinile si oasele pentru afacerile unora , cu asfaltari si sensuri giratorii ????????? Drumul dintre Navodari si lumina este o bataie de joc pe banii nostri
11
2
Pai atunci inseamna ca nu e sofer!!!
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108