REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Accident rutier grav: O persoană a murit, după ce s-a răsturnat cu autoturismul

Accident rutier grav: O persoană a murit, după ce s-a răsturnat cu autoturismul

Victor ROTARU 18 martie 2024 | 14:46 3940

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 18 martie, pe DN2A, între localitățile Crucea și Stupina, acolo unde a avut loc un accident rutier. 

Accident rutier grav: O persoana a murit, dupa ce s-a rasturnat cu autoturismulFoto de la locul accidentului 

Potrivit primelor informații, o mașină s-a răsturnat. În urma accidentului rutier au rezultat 2 victime dintre care una în stop cardio respirator. 

Accident rutier grav: O persoana a murit, dupa ce s-a rasturnat cu autoturismulFoto de la locul accidentului 

Update:

Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani. Cea de a doua victimă, este conștientă și a fost transportată de echipajul SAJ la Spital.

Ce spune IPJ Constanța 

La data de 18 martie a.c., în jurul orei14.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.  2A, în apropierea satului Stupina, s-a produs un accident rutier. 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat,  de 59 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. 
În urma accidentului rutier conducătorul auto a decedat, iar un pasager, respectiv un bărbat,  de 58 de ani,  a fost rănit.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă
.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un marePapagal, tu nu ai bani nici de volan pentru Duster. Duster este o masina excelenta pentru drumurile si nevoile romanilor. Apropos tuesti un p***t si un frustat!
1
0
Indiferent de modelul masinii,nu se moare asa usor dintr-o simpla rasturnare !!!
1
0
Expertii lu pl prajita au inceput sa isi dea cu parerea despre siguranta duster ului. Bai expertilor de mai jos in primul rand nu stiti conditiile care au dus la acest eveniment.nu stiti daca purta sau nu centura. Va dati cu parerea ca niste romani aevarati care va pricepeti la tot si toate. Voi conduceti niste rable nemtesti facute zob in germania si reconditionate prin garaje obscure si vb de duster. Chituiti zilnic masinile,daca aveti, ca ma indoiesc ca detineti un autourism, si veniti si vb despre siguranta duster ului...... unul a murit iar unul este la spital constient si in regula. Puneti n m vostri mana si cititi tot articolu va n gat de lacheti. Voi sunteti aia de stau si atara la casele de pariuri si cersesc tigari dar sunteti experti in masini.va n gat de saracii
5
0
Oare purta centura de siguranta?
1
2
Masina pare lovita, de aceea s-ar fi rasturnat. Ciudat, este langa carosabil. Oare avea camera video?
4
1
Dumnezo` sa il ierte! Normal ca mori cu Dacia... la 2 stele NCAP din care una pe spaga, ce sa astepti la un accident mai serios?
4
4
Pai daca ei merg mereu de parca au "interventii". De morti doar de bine...
8
0
Iti seama cat de bun e un Duster daca mori in SUV la o rasturnare....toti idiotii cu Dacia....
7
7
De cât Daster mai bine BTW secănd din Germania
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108