REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier în Tomis III! Șoferii NU știu ce să facă pe galben intermitent! VIDEO

Accident rutier în Tomis III! Șoferii NU știu ce să facă pe galben intermitent! VIDEO

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 5597

Este cât se poate de evident că mulți dintre șoferi nu cunosc legislația rutieră și nu ști ce să facă atunci când semafoarele funcționează pe galben intermitent.

Dovadă stă și un accident rutier înregistrat joi, 9 aprilie, în zona Tomis III, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja, acolo unde două autovehicule au intrat în coliziune.

Amintim că toate semafoarele din municipiul Constanța funcționează, începând de joi, 26 martie, pe galben intermitent. Această decizie a fost luată în colaborare cu IPJ Constanța – Seviciul Rutier și va rămâne în vigoare până la finalul stării de urgență sau până la noi dispoziții.

L.I., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru binele nostru si al tau sper ca nu ai carnet de conducere!
6
1
Semaforul functionind in galben intermitent inseamna extremarea precautiei.In acest caz celelalte semne de circulatie existente in intersectie isi pierd valabilitatea
1
8
Bai prostilor, asa cum este foarte bine stabilit in Codul Rutier circulatia intr-o intersectie poate fi reglementata prin indicatiile agentului de circulatie, semafoare, indicatoare rutiere sau regula de dreapta exact in aceasta ordine!Adica daca n-ai politist respecti semafoarele, daca n-ai semafoare respecti indicatoarele iar daca n-ai nici indicatoare se foloseste regula prioritatii de dreapta! Ce dracu' e asa de greu?
8
4
Degeaba cunosc si respect eu semnele daca altii sunt derutati. Nu inteleg de ce trebuie sa circulam ca la 1900. Vorba cuiva de mai jos, inainte de semafoare in fiecare intersectie mare era cate un borcan cu un purtator de sapca. Dati-mi si mie o explicatie logica pentru oprirea semafoarelor? Numai la Constanta! La Bucuresti, la Brasov, la Timisoara, la Cluj, etc, de ce nu? Singurul raspuns corect e ca toti ceilalti nu au un dobitoc la primarie. Cand trebuie sa gandeasca ceva, imprumuta creierul lui babu, despre care se stie ca arata ca un balon umflat cu heliu.
14
2
Prin Constanta nu prea sunt astfel de intersectii. Marea majoritate sunt cu indicatoare.
6
0
tinerilor frumosi si liberi, nu stiti sa circulati fara semafoare? vreti mura n gura? ala cu mertzan din poza crede ca e soseaua lu masa? astia cu bolizi de lux care credeti ca aveti 7 grade in plus fata de pulifricii de noi, invatati in plm sa folositi semnele de circulatie si lasati arogantele. acum vreti nu vrei sunteti egali cu noi! e stare de urgenta!
5
11
Ditamai intersectia, trafic destul de intens, fereasca sa vii cu stop in fata. A spus bine primul comentator - d-asta s-au inventat semafoarele. Pe vremuri linistite, cand erau picate semafoarele, bagau cate un purtator de uniforma in astfel de intersectii. Dar acum sunt toti dj, ne baga aceeasi melodie.
7
0
partidul prostilor si hodorogilor rosii bolsevici din Romania, pzd, a hotarat, ca in Constanta, sa bage in aceasta perioada, cat mai multa lume in spitale si masini in service-uri, prin interzicerea functionarii semafoarelor! Coada de topor a pizdeilor, vesnicul olingofren, premarele fatalau!
14
3
in intersectii nedirijate adica fara semafoare si fara indicatoare se aplica regula prioritatii de DREAPTA nu mai intrati in intersectii sa va ganditi daca ai prioritate STATI ACASA
3
4
Cred ca le ar repune ei in functiune, dar tre sa plateasca ceva cuiva pt mentenanta, ca doar sunt electronice. Inca n a sarit nimeni cu banu'
5
1
alo primaria vrem semafoare funtionale va rugam frumos. bani pe reparatii auto mai ramane sa dam sau sa ajungem la spital ca sigur nu mai iesim vii de acolo. SEMAFOARE CU ROSU SI VERDE CU ROSU SI VERDE
4
0
prostan cu opel rosu
5
3
cuvinte ale lu'Fagabou:dreapta liber
16
1
fecalau este hotarat sa creasca haosul instaurat de kkt cel mare si de guvernul lui handicapat
10
5
REpuneti in functiune SEMAFOARELE !!!
23
5
AGLOMERATIE PE STRADA ...CE PLM DE CARANTINA MAI E ASTA O SA SE TERMINE LA PULIVARA
23
2
Astia sunt prostanii care ne-au dat spaga sa obtina permisul de conducere,prostanilorrr
16
1
ba mai cretinilor cand ajungi in intersectie ca sa faci mai intai sa te uiti in stanga sa nu vina vreun bou cu viteza peste tine sau sa te uiti in dreapta ca sa dai prioritate???
12
4
Acum se vede cine a luat carnetul curat.
21
2
pa de ce s la au imbogatit gaborii de la rutiera?permise date pe bani tiganilor analfabeti. Ba gaborilor,aia cu masini inmatriculate afara Nu au asigurare!nu.i vedeti?
16
0
Sa ne sugi zamarca di la kurrr .14:47.
7
3
@Halal Izolare sa le-o sugi la toti aia pe 2 roti! Pam pam!
6
12
Toti taranii se plima cu cazanele e plin de masini deci numai prosti stau in casa minunea a tinut prea mult ca sa nu mai vorbim de dobitoci dementi pe doua roti aia ce cauta pe strada? melitia e ocupata sa dea amenzi la batrani si fraieri, boul orasului face schite viseaza la orasul virtual tara de cacat !!!!!!
19
5
DACA AJUNGETI LA O INTERSECTIE SEMAFORIZATA FUNCTIONALA RESPECTATI SEMAFOARELE, DACA E UN POLITIST IN INTERSECTIE ... TREBUIE RESPECTATE SEMNALELE POLITISTULUI ... DACA E NEFUNCTIONALA, RESPECTATI SEMNELE STOP CEDEAZA TRECEREA ETC SI DACA NU SUNT SEMNE PRIORITATE DE DREAPTA !!!
24
0
ba plua! dac nu merge nimeni pe strada dc semafoare? ca vreti voi car nu sti de prioritate de dreapta? zdrnte prrvese! hai sitir si stat in casa!
13
10
sa fie repuse semafoarele in functiune
22
12
Dobitocilor !!! Porniti semafoarele !!! Traficul este aglomerat !!!
21
15
nu stii ce e aia prioritate ,stai in casa s au mergi cu autobuzul.
26
4
Ala cu mercedesul avea prioritate pentru ca venea de pe Tomis, PROSTULE!!!
23
3
ala cu mercedesul avea prioritate, ca are mercedes,nu? parca asa era, in functie de smechereleala si masina
4
18
Sobaru e praf si pulbere, si-acasa tot pe galben trece, dar acasa si-o ia, ce si-o ia...
11
4
Sa o suga frumos
11
6
Ori opriti circulatia, ori porniti semafoarele! Prea multe masini lasate la liber. Sunt prea multi prosti pe sosele care viseaza la anarhie. Daca le citesti documentele aflii ca sunt de la tara si au venit sa faca fite la Auchan. Sictir!
26
9
Eu cand va spun de 4ani ca se ea permise pe spaga in ct nu ma crede nimeni stiu si pretu 500e orasu si 4mii sala
20
5
Cand semafoarele sunt intermitente pe lumina GALBENA .... se folosesc semnele de circulatie . Cedeaza trecerea , stop , trecere pietoni .... in functie de proritatea semnului .Dar cum ati luat la Pitesti permisele ce sa va cerem decat sa commentati ca idioti
31
11
Toti idiotii comenteaza despre semafoare. Daca nu ne scapa corona de voi, macar sa ne scabe galbenul intermitent. Cretinilor
24
13
Ai vazut pe MAMA lu FAGAdos cu era cu cinci voturi smenuite!!!
18
5
In toate orasele e stare de urgenta dar numai dobitocul de fagabou a hotarat sa opreasca semafoarele. Nu te mai voteaza nici hoata aia de ma-ta, imbecilule
37
13
Soferii care nu stiu ce sa faca la galben intermitent au 3 variante:Stau acasa,stau in spital,stau in rama!
40
9
eu zic ca stiu foarte bine, dar fiind aglomerat se intampla accidente. de asta s-au inventat semafoarele. reporniti semafoarele idiotilor
37
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108