REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ACCIDENT RUTIER MORTAL la ieşire din Hârşova: o maşină s-a răsturnat!

ACCIDENT RUTIER MORTAL la ieşire din Hârşova: o maşină s-a răsturnat!

Replica API 17 iulie 2018 | 00:06 1025

Ce spun oamenii legii:

Început de săptămână nefast! Un accident rutier s-a petrecut în dimineaţa zilei de luni, 16 iulie a.c., în jurul orei 10.00, pe DN2A, la ieşire din Hârşova spre podul de la Giurgeni. Un autoturism s-a răsturnat. Potrivit informaţiilor, în urma accidentului două persoane sunt rănite grav, una dintre ele fiind un minor.

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa au fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea victimelor. S-a intervinit pentru salvarea persoanelor implicate în accident cu un elicopter şi o autospecială SMURD, dar şi cu o ambulanţă SAJ. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar pentru copilul în vârstă de aproximativ 15 ani s-au început manevrele de resuscitare, însă în ciuda eforturilor depuse de către medici, viaţa copilului nu a mai putut fi salvată, acesta fiind declarat decedat. Şoferul autoturismului se află în stare conştientă şi a suferit un traumatism cranio-cerebral. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

Ce spun oamenii legii:

Un autoturism marca Matiz, înmatriculat în județul Bacău se deplasa dinspre Giurgeni către Harsova, fiind condus de un bărbat în vârstă de 84 de ani, care a pierdut controlul autovehiculului către stânga și a pătruns într-o parcare, unde a acroşat un minor de 16 ani, care se afla cu tatăl său lângă un alt autovehicul oprit. În urma accidentului rutier a rezultat decesul minorului, iar conducătorul autoturismului este rănit. Oamenii legii efectuează cercetări la fața locului cu privire la stabilirea împrejurărilor concrete în care s a produs accidentul.

.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cacat munciti nu barfiti
0
0
Tu te auzi ce spui? Ne facem dreptate singuri? Daca erau cu "tapul" asa cum ai mentionat, erau alte cai prin care sa-si recupereze paguba,daca a fost una . Ideea este ca un copil nevinovat nu mai este printre noi, Dumnezeu sa-l ierte ! La cat de frustrati sunteti , unii dintre voi, sunteti in stare sa spuneti ca saracul copil este de vina . Doamne fereste ! Multa putere familiei indurerate ! Si nici soferul , sa nu-l mai judecam , pentru ca nimeni ,daca nu este bolnav psihic, nu-si doreste sa se intample un dezastru ca acesta !
0
0
Nu cumva cei din parcare vindeau peste cu tapul, cum se practica in toate parcarile dintre Hva si Giurgeni? Poate omul a fost pacalit de vanzatori si s-a gandit sa-si faca dreptate singur, daca politia din cele doua localitati nu face nimic.
2
2
Sa faca Replica o statistica sa vedem in ultimele 2 sapt. cate accidente au fost provocate de soferi cu varsta de peste 70 ani. Vreo 4-5 grave. Prin tomis nord sapt trecuta soferul 76 victima 81.ieri pe la Agigea sau ceva de genu, altul, etc.. Nu se sesizeaza nimeni oare care ar fi cauza. Ieri pe trecerea de pietoni am scapat la mm de un asemenea sofer. M-a ratat pe mine si a intrat in intersectie si cu cedeaza fara frana si l-au evitat la mm 2 masini
3
1
prietene de la 14;55,nu contest ce zici,mai putin partea unde spuneti dvs ca am eu mintea-probabil ati vrf acolo sa vedeti,daca ati inteles,treaba e ca vrb lu' shopfer,daca ii scoate pe astia in virstasi facem discriminari,o sa fie mai putine accidente?ia sa facetgi dvs. o statistica si sa veedeti cam ceproportie e intre accidentele produse de tineri si cei invirsta!o sa va mirati tare si o sa va iasa ochii din tartacuta!o seara buna sa aveti!si sa ma cautati pe la 80 de ani si sa-mi spuneti daca v-ati lasat de soferie din propie initiativa!
2
0
Lasa ca nici cu cei sau cele cu carnete luate pe spagi, branza si p pizda nu ini este rusine.. aici ma reger la machidoni sinla tigani, pastele lor de nationalitati conlocuitoare!!!
4
1
Adevarul este ca tre sa fii tinar si sa ai reflexe bune la citi timpiti sunt pe sosele, daca ii scot pe toti astia de 80 de ani de la volan nu vor mai fi accidente? Prosti da multi....
3
0
Aloo Politia romana luati masuri.ca mor oameni nevinovati din cauza la unu care il cauta moartea acasa si el e la volan
1
0
Alooo Rutiera trezirea!!! Descalificati toti bosorogii senili , din cauza lor mor copiii nevinovati, daca as fi acum in Romania si l as gasi pe bosorog ,L as lovi cu toporul in cap pana I zdrobesc creierii de mos infect tampit.
10
4
Domnule Cornelus, la cum va exprimati si dumneavoastra sunteti cu mintea tot unde a avut-o si domnul de 84 de ani. Ideea este ca, dupa o anumita varsta, omul nu mai are vederea la fel de buna, auzul la fel de bun, reflexele la fel de bune. Cand ai o minte sanatoasa, stii cand este cazul sa te opresti. Nu este posibil asa ceva..cate persoane trebuie sa mai moara sa se inteleaga ca dupa o anumita varsta, efectiv nu mai au ce cauta la volan?!
13
1
bai pulelor-astia de comentati aiurea-depinde de om!la 84 poate fi mai cu mintea'n cap ca multi alti cocalari de pe aici!referitor la ces-a intimplat...plm..pot fi o gramada de variante!nu va mai kkti pe voi,sa va vad la 84 ce muie o sa aveti!
12
8
veniti cu remorca , ca plecati cu ea plina de permise si numere de masina
5
1
Atat poti sa gandesti ma prostanule ? Cocarari, derbedei, psd-ul e de vina si alte aberatii. De unde dracu sti tu
2
6
As executa Mosul , nesimtiul , atentie toti ceilalalti peste 70 ani vedeti ce se poate intampla la volan! Renuntati si nu mai dati spaga la medical sa luati permise ! Omorati oameni pe strada degeaba doar pentru un moft!
14
2
La 65 de ani trebuie retrase cat C D E iar la 75 C.
20
2
Ce cauta bosorogu senil si infect la varsta de 84 de ani la volan !? Bai astia-s kamicaze, la o asemenea varsta ala are reflexe intarziate! Reactioneaza tarziu in caz de ceva...
26
1
Popor de derbedei si cocalari in trafic
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920