REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ACCIDENT RUTIER TERIBIL pe DN3: un tânăr a murit la scurt timp după ce a plecat de la serviciu!

ACCIDENT RUTIER TERIBIL pe DN3: un tânăr a murit la scurt timp după ce a plecat de la serviciu!

Replica API 16 iunie 2016 | 00:15 984

Compania de Drumuri, Rutiera – se aude?!

Compania de Drumuri, Rutiera – se aude?!

Tragediile se ţin lanţ pe drumurile din Constanţa! Chiar în ziua în care victimele teribilului accident rutier de la Mihai Viteazu au fost conduse pe ultimul drum, între care şi eleva de la Liceul Mihai Eminescu, o altă nenorocire s-a produs, dar pe DN3, între Constanţa şi Valu lui Traian. Un tânăr de 31 de ani a murit pe loc, alte 3 persoane ajungând la spital.

Alarma s-a dat, miercuri, 15 iunie, în jurul orei 17.18, când un autoturism marca Peugeot a întors peste marcajul dublu continuu, pe DN3, intrând în coliziune cu un taximetru. Participanţii la trafic au oprit numaidecât pentru a da o mână de ajutor victimelor. „Este grav. Mai multe persoane cred că sunt încarcerate. Maşinile sunt praf!”, au spus cei aflaţi la faţa locului, după care au tăiat centura de siguranţă a pasagerului din dreapta faţă din taximetru şi au scos bornele bateriei de la ambele vehicule implicate. „Şoferul din taxi este încarcerat, în stare de şoc şi respiră foarte greu. O doamnă se află întinsă pe bancheta din spate, un bărbat în dreapta-faţă. Cel din Peugeot, încarcerat şi el, care se pare că lucra la Reprezentanţa Dacia, cred că a murit. Am adunat mai multe obiecte de pe şosea şi le-am dus pe marginea drumului. E haos aici”, a mai declarat, pentru „Replica”, un participant la trafic, care s-a oprit pentru a ajuta. La faţa locului au ajuns poliţiştii rutieri, cadrele medicale ale SAJ şi militarii din cadrul ISU Dobrogea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. „Se lucrează pentru descarcerarea victimelor, se pare că ar fi 4”, au transmis imediat reprezentanţii ISU Dobrogea. Şi cadrele medicale au intervenit prompt, precizând că trei persoane au fost transportate la spital: o femeie de circa 55-57 ani, cu traumatism cranian, fractura deschisă gambă şi fractură antebraţ, un bărbat de circa 55-57 ani cu traumatism toracic şi abdominal şi un bărbat de circa 30 ani, cu traumatism membru inferior. Din păcate, o persoană a decedat! Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, şoferul din Peugeot, care a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Era angajat la Dacia Renault şi locuia în Valu lui Traian. Potrivit unui coleg de muncă de-al său, care a ajuns la locul accidentului, tânărul doar ce terminase orele de lucru. Potrivit poliţiştilor rutieri, nenorocirea s-a produs în jurul orei 17.18, când un bărbat de 31 de ani a condus un autoturism marca Peugeot pe DN3, dinspre Constanţa către Murfatlar. Ajungând la kilometrul 253, între Constanţa şi Valu lui Traian, a efectuat viraj peste marcajul dublu continuu care separă sensurile de mers, spre stânga, intrând în coliziune cu taximetrul care circula regulamentar. În urma impactului, a rezultat decesul la faţa locului a şoferului din Peugeot şi rănirea a trei persoane din celălalt vehicul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108