REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident teribil la Ovidiu, provocat de un smecher baut la volanul unui BMW

Accident teribil la Ovidiu, provocat de un smecher baut la volanul unui BMW

Replica API 1 decembrie 2010 | 00:00 151

Un taximetrist de 31 de ani a murit, iar alte persoane au fost ranite

Un taximetrist de 31 de ani a murit, iar alte persoane au fost ranite

Accident teribil la intrarea în localitatea Ovidiu, provocat de un şofer băut, care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Ion Popa, aflat la volanul unui BMW X3 a provocat un adevărat haos în trafic, antrenând într-o coliziune în lanţ nu mai puţin de cinci maşini care circulau regulamentar, iar cu a sa - şase.

În impactul petrecut în zona sensului giratoriu de pe drumul Constanţa-Ovidiu a murit o persoană, iar altele au fost rănite. Maşinile implicate în impact au fost serios avariate, între care şi una aparţinând firmei Gepeto. Din fericire, şoferul acestui autoturism a scăpat cu răni minore. Nu acelaşi lucru se poate spune despre taximetristul Viorel Toma, de 31 de ani, angajat al Trans Taxi, care a decedat pe loc. Echipa de la descarcerare aparţinând ISU a fost solicitată la faţa locului, dar nu a mai putut face nimic pentru tânăr. Un alt şofer prins între fiarele contorsionate ale unei maşini, Gheorghe Iogăreanu, de 26 de ani, a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii de la Rutieră, deplasaţi la faţa locului, au testat şoferul vinovat de producerea accidentului - Ion Popa, "verdictul" etilotestului fiind: alcoolemie de 0,65 la mie. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea probelor biologice. El va fi acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducere sub influenţa alcoolului, potrivit oamenilor legii. Traficul pe drumul Constanţa către Ovidiu a fost blocat circa o oră din cauza bucăţilor de fier şi sticlă rezultate în urma coliziunii în lanţ. Iată şi autoturismele implicate în incident: BMW X3, Renault Trafic, Chevrolet Kalos (condus de Viorel Toma), Renault Clio, Renault Megane şi Seat Altea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108