REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Accident teribil: O femeie a adormit la volan şi a rănit opt persoane

Accident teribil: O femeie a adormit la volan şi a rănit opt persoane

Replica API 18 august 2019 | 00:00 317

Opt persoane au fost rănite, duminică, pe Valea Oltului, după ce o femeie ar fi adormit la volanul mașinii, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar, transmite Mediafax.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 7, la km.247 și a fost provocat de o femeie în vârstă de 54 de ani, care ar fi adormit la volan și a intrat cu autoturismul pe contrasens, lovind o mașină care se deplasa regulamentar.

„O femeie în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, pe fondul neatenției în conducere, posibil să fi adormit, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 8 persoane implicate în accident, două femei și 6 bărbați.

Femeia care a provocat accidentul și un bărbat de aproximativ 50 de ani, pasager în aceeași mașină au fost transportați la UPU Sibiu.

Celelalte șase persoane au refuzat transportul la spital.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba are marca masini cu proasta ma?,daca un carutas rastoarna caruta in drum,ce vina au saraci cai.
0
0
Daca li se ia dreptul femeilor.de a conduce autovehicule facem un bine societatii si mediului inconjurator. Vor fi mult mai putine auto in trafic, poluare mult diminuata, accidente mai putine, copii cu mame langa ei, barbati cu sotii langa ei. Iar ele vor avea timp sa fie femei.
0
1
Da...se vede clar...masina aia gri care a intrat pe contrasens a opel....din pacate iar opel...
2
1
iar opel??? iar opel??? masina care a intrat pe contrasens e opel!!!!
3
1
la volan obosite care se gandesc la puli sau la cratita.Sa ma pis cu bolta pe pizdele din trafic.Am km in marsarier cat are toate zdrentele in mersul cu fata.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108