REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ACCIDENTUL RUTIER în care au fost implicați DOI MINORI, CERCETAT de ITM

ACCIDENTUL RUTIER în care au fost implicați DOI MINORI, CERCETAT de ITM

Replica API 7 august 2021 | 00:15 1439

Accidentele rutiere sunt din ce în ce mai prezente în viața cotidiană, ce este cel mai grav, este faptul că nu există zi în care nu fie raportat un asemenea eveniment. În județul nostru, principalele cauze generatoare de accidente rutiere sunt neacordarea de prioritate autovehiculelor, neacordarea de prioritate pietonilor și viteză neadaptată la condițiile de drum și cea neregulamentară. Spre exemplu, joi, 4 august a.c., doar în Medgidia au avut loc două accidente rutiere. Primul a fost legat de doi șoferi care ar fi făcut ”liniuțe” pe străzi, un autovehicul oprindu-se în stâlp, iar al doilea eveniment a fost înregistrat la scurt timp, doi minori fiind loviți de o mașină de gunoi a Iridex. Acest caz a intrat și în atenția ITM Constanța, care cercetează evenimentul.

Miercuri seară, 4 august a.c., militarii din cadrul ISU Dobrogea și polițiștii rutieri au fost solicitații să intervină în Medgidia, acolo unde doi copii minori ar fi fost loviți de o autospecială de gunoi. Potrivit martorilor de la fața locului, copiii se aflau pe trotinetă. Primul ajutor le-a fost acordat copiilor de către un medic care se afla în trecere prin zonă, într-un autoturism. Șoferul, în vârstă de 44 de ani, care a accidentat cei doi minori este angajat în cadrul Iridex Group Salubrizare SRL. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ITM anchetează evenimentul

În data de 4 august a.c., ora 19:30, la Iridex Group Salubrizare SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Memedali Behan, angajat în funcția de conducător autospecială, a fost implicat într-un eveniment rutier. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de Iridex Group Salubrizare SRL. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numita de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzător, va dispune în scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu cred ca cei de la Polaris trebuie sa cerceteze ! Ce treaba au cei de la ITM ? Ori copii erau in timpul serviciului ? Stiu cei din PNL ce si cum ca de nui vin USR-isti si fac ei lumina, au lanterne la ei !
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468