REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Adam de la White Beach are interdicție să construiască în Mamaia

Adam de la White Beach are interdicție să construiască în Mamaia

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 6397

Stațiunea Mamaia continuă să fie ținta investitorilor! În ultimii ani, construcțiile s-au înmulțit în stațiunea de lux de pe litoral devenind, astfel, destul de sufocantă. În lipsă de spații, investitorii bifează, inclusiv, porțiuni din plajă pentru a-și dezvolta afacerile.

Hotel aproape de buza mării

Acesta este și cazul lui Nicolae Adam, care vrea să ridice un hotel aproape de buza mării, vizavi de restaurant Flora. Administrația locală nu i-a dat undă verde pentru construire imobil P+8 Etaje cu funcțiunea de hotel cu restaurant la parter, amenajare spații de parcare și împrejmuire teren, deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice (funcțiune, regim de înălțime, POT, CUT), iar terenul nu are acces direct dintr-o circulație publică.

White Beach S.R.L.

Nicolae Adam este administratorul societății WHITE BEACH S.R.L., cu sediul in municipiul Constanta, str. Docherilor, nr.32. Acesta nu se află la prima investiție de acest gen. În urmă cu mai mulți ani, a obținut undă verde pentru a ridica o clădire în Mamaia Nord.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimanui nu ii convine dar Mamai a a ajuns la nivelul de astazi din cauza acestor investitori care investesc bani sa modernizeze aceste statiuni !
0
0
Asta e plin de datorii !
3
2
Nicu Adam o sageta de doi bani vrea sa faca bloc. Un fost tepar de meserie.
6
4
Betonati bah toata Mamaia si Constanta, betonati si plajele si gata, scapati de-o grija.Cum mama prostilor e mereu insarcinata vor fi clienti pentru marlaniile voastre.
11
1
Au nenorocit Mamaia si orasul Constanta cu betoane.Autoritatile spagare sunt de vina k au dat autorizatiile.Mamaia a devenit o prelungire a orasului,nu mai este o statiune turistica.Plin de blocuri si trafic continuu,rusine autoritatilor!
17
1
Statiune de lux? E o aglomerare de betoane, bagate una in alta, cu majoritatea carciumarilor mari evazionisti. Acum intind mana la guvern dar nu platesc taxe, cica sunt mereu pe pierdere. Iar turistii, majoritatea vin la sfarsit de saptamana, cu mancarea la pachet si cu berea luata de la Metro
18
0
In Mamaia trebuie interzise orice fel de constructii. Statiunea este deja sufocata.
17
0
si o sa il umple si Stelian Celco tot cu blocuri
9
0
Fagadau mazare a umplut ct si mamaia de beton blocuri
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108