REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adam Levine părăseşte juriul emisiunii ''The Voice'' după 16 sezoane

Adam Levine părăseşte juriul emisiunii ''The Voice'' după 16 sezoane

Replica API 27 mai 2019 | 00:00 444

Adam Levine

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, va părăsi după 16 sezoane juriul emisiunii muzicale "The Voice" şi nu se va mai afla în scaunul de antrenor atunci când acest concurs televizat, produs de postul NBC, va reveni pe micile ecrane nord-americane pentru cel de-al 17-lea sezon în toamna acestui an, informează variety.com.

Adam Levine a fost antrenor în show-ul "The Voice" încă de la debutul acestei emisiuni, în 2011. El va fi înlocuit pentru sezonul următor de cântăreaţa Gwen Stefani. Prezentatorul emisiunii "The Voice", Carson Daly, a făcut acest anunţ în ediţia de vineri dimineaţă a emisiunii "Today", transmisă de NBC News.

De-a lungul celor 16 sezoane ale emisiunii, trei dintre concurenţii antrenaţi de Adam Levine au câştigat marele premiu al acestui concurs.

Adam Levine şi trupa sa, Maroon 5, au susţinut un recital în luna februarie în pauza finalei campionatului de fotbal nord-american, Super Bowl, însă prestaţia formaţiei americane a fost marcată de controversele legate de National Football League (NFL) şi de poziţia acestui for sportiv faţă de Colin Kaepernick, membru al echipei San Francisco 49ers, care a îngenunchiat în semn de protest în timpul intonării imnului american înainte de un meci disputat în 2016. Trupa Maroon 5 a fost criticată pentru că a acceptat să cânte la Super Bowl şi prezenţa sa la eveniment a fost percepută ca un semnal de susţinere a felului în care NFL l-a tratat pe Kaepernick, exclus de această ligă în urma protestului său. Prestaţia trupei americane, ce a inclus şi o colaborare pe scenă cu rapperii Travis Scott şi Big Boi, s-a desfăşurat fără incidente majore, însă a generat păreri împărţite în rândul publicului.

Gwen Stefani a fost antrenoare în acest show TV în anii 2014 şi 2015. Solista trupei No Doubt are o relaţie cu un alt membru al juriului, cântăreţul country Blake Shelton, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru acest concurs. Blake Shelton face şi el parte din juriul emisiunii "The Voice" încă de la prima ediţie a show-ului, ce a debutat în aprilie 2011.

Juriul emisiunii "The Voice", exceptându-i pe Adam Levine şi Blake Shelton, a cunoscut numeroase schimbări de componenţă pe parcursul celor 16 ediţii ale emisiunii. În cea mai recentă ediţie, alături de Adam Levine şi Blake Shelton, celelalte două scaune de antrenori au fost ocupate de John Legend şi Kelly Clarkson.

Audienţa emisiunii "The Voice" a scăzut în ultimii ani, însă acest concurs muzical s-a menţinut în topul 25 al celor mai vizionate show-uri TV difuzate în prime-time pe segmentul de telespectatori cu vârste cuprinse în intervalul 18-49 de ani. În sezonul trecut, ambele sale ediţii săptămânale, difuzate în America de Nord în serile de luni şi marţi, au înregistrat audienţe medii de peste 10 milioane de telespectatori.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108