REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adina Florea, prima zi de muncă la Parchetul General: 'Ne apucăm de treabă'

Adina Florea, prima zi de muncă la Parchetul General: 'Ne apucăm de treabă'

Replica API 23 octombrie 2018 | 00:00 155

Secția de anchetare a infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului General devine operațională începând de marți. La această secție va lucra Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru șefia DNA, în calitate de procuror pe funcție de execuție, scrie Mediafax.

Adina Florea a ajuns marți dimineață la sediul PG, spunând în fața jurnaliștilor: „Ne apucăm de treabă”.

Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru șefia DNA, a fost acceptată, de către comisia formată din membri CSM, pentru funcția de procuror pe funcție de execuție. Adina Florea, propusă de ministrul Justiției la conducerea DNA, a declarat că înscrierea pentru un post de procuror de execuție în Secția de anchetă a magistraților nu este o variantă de rezervă, reiterând ideea potrivit căreia, dacă va fi acceptată de Klaus Iohannis la DNA, va merge acolo.

Victor Ciutacu, povești din spatele camerelor cu Ilie Balaci: Se încrețește pielea pe mine de furie!

Procurorul-șef al Secției este Florena Strechi, de la Parchetul General. De asemenea, pe funcții de execuție vor lucra și procurorii Codruța Chindea (de la Brașov), Sorin Iasinovschi (de la Suceava) și Magdalena Olteanu (de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6).

Guvernul a adoptat, pe 10 octombrie, ordonanţa de urgenţă pentru operaţionalizarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, a anunţat ministrul Justiţiei. Tudorel Toader a precizat că dosarele de la DNA în care sunt investigaţi magistraţi se vor muta la Ministerul Public.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A furat terenuri la tulcea cu primari de acolo si au pus eulene . A furat florea terenuri
2
0
este cea mai buna alegere
1
4
Pe cine se controleaza acesta Mafioata,pe dansa si gasca lor care au facut Kaka de Kaka si Urinat pe Constitutia Ro,Imaginea si institutilor abilitare ale Ro.
6
1
Spor la treaba Adina! O sa fie interesant de vazut cum o sa-l cercetezi pe fostul tau coleg Nita Teodor, sau poate si cu ajutorul tau o sa isi repare "Teo" reputatia profesionala sifonata rau.
11
0
Daca a zis ca se apuca de treaba inseamna ca deja si-a dat chilotii jos.
9
0
La CONSTANTA a facut praf la BUCURESTI pulbere;o taratuta de 2 LEI O MARIONETA SUPUSA UN EXECUTANT FIDEL ..... RUSINE!!!!!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108