REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Administratorul localului BABYLON, AMENDAT de POLIȚIȘTI!

Administratorul localului BABYLON, AMENDAT de POLIȚIȘTI!

Replica API 16 ianuarie 2021 | 16:07 4051

Polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, sâmbătă, 16 ianuarie, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, au observat două persoane în interiorul unei societăți comerciale (cafenea), potrivit informațiilor noastre fiind vorba de Babylon.

Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020. Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E implicat Coteanu de la Locala
1
0
Victor Paris mai cersesti in fata la Babylon?
0
0
la aceasta terasa patronul e un om deosebit, si personalul la fel, numai niste idioti de sifoane au facut ,asta la piata ovidiu , nu vedeti? acolo mai vedeti si alte aspecte..zapada..
7
1
Ba saracie tu plateste datoriile la babylon si dupa sa comentezi
2
1
I-au amendat pt ca n-au dat sphaga ,,,!
3
1
Sambata erau pline toate terasele si interioarele la restaurante....pe alea nu le vedeti...legea nu este pentru toata lumea ...sau cei de la Sectia 3 politie care au centru ....stau ascunsi in restaurante ...sau dorm in timpul serviciului ....data viitoare pun poze cum intra in restaurant la ora 20 ... si ies a doau zi la ora 7 dimineata..gata ziua de munca...cald ..cald ...salariu..salariu ..bun asa...si privatu sa munceasca pentru ei ...
5
0
Mandarino nu cred ca te mai faci bine, esti un caz pierdut !
5
2
Da mandarino, bunul simt si legea. Speli balconul de sute de ori cu detergent, dar atunci apa in baie ccai altfel atentezi la mediu ca o gospodina dobitoaca.
1
3
Faceti-va analizele si vedeti ce produce coffeina in organism. O sa crapati de accidente vasculare si infarct de la atata coffeina. Nu vedeti ca in RO nu se stie cata coffeina se poate bea pe zi, ca aici taranii needucati o beau ca pe apa, si apoi nu se poate intelege om cu om, se cearta, au insomnii, depresii, panica,dar nu inteleg ca coffeina e la baza a toate. Coffeina creste cortizolul, scade imunitatea astfel, scade litiul - deci probleme psihice-. Deschideti carti de medicina, nu usa caffenelelor ca sa-i imbogatiti pe trantorii de patroni. Nu ei va vor plati medicii apoi.
4
5
Aceasta este o terasa amenajata langa un bloc locuit? Cei care locuiesc in el sunt proprietari, deci trebuie sa se bucure de toate avantajele logice ale dreptului lor de proprietate: liniste, curatentie etc. Am o curiozitate: daca sunt proprietar si ma simt deranjat de clientii acestei firme, se supara cineva daca spal balconul de 10 ori pe zi, cu foarte multa apa si foarte mult detergent? Si tot ceea ce rezulta curge in capul dragilor de clienti? Este vreo problema? ma poate opri cineva? Imi poate ingradi cineva dreptul de a-mi spala balconul de 10 ori pe zi? Eventual si noaptea.
10
10
Baieti lu Bodilcu au dat in primire
3
1
pana la ce ora e deschis?
3
3
Cine, eu? Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma intrebat intro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel? La opel vei gasii o gama larga de modele incepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen si toate sant masini frumoase. Noi tineri preferam de cat sa dam bani pe Logan nou mai bine ne lom Opel sau BMW secand din germania
8
3
atentie la babele si mosii din zone ei sunt sifoane, si ceilalti patroni din zona, baiatul e ok sefu, pe aia din piata ovidiu nu i vede ?? la tomis 2 e terasa care e problema ? javrelor
12
1
Ce aveti ma, lasati-i sa-si bea cafeaua unde vor, stati legati in casa si faceti foamea
13
6
nu muriti daca luati covid, dar muriti daca nu va beti cafeaua la cafenele
9
5
Numai stropitori pe aici!
11
2
E plina Piata Ovidiu...
12
0
Filicori, entourage sunt full si nimeni nu le face nimic ....
30
3
Pisamas pe ponturile voastre
22
6
sala sporturilor nu ii vedeti
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468