REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Adrian Năstase, semnal către actualii lideri ai PSD: nu exclude revenirea în politică

Adrian Năstase, semnal către actualii lideri ai PSD: nu exclude revenirea în politică

Replica API 4 ianuarie 2020 | 02:20 458

Fostul premier și lider al PSD, Adrian Năstase, susține că odată cu expirarea interdicției de a face politică, nu exclude o revenire în PSD. El consideră că poate juca un rol important în reconstrucția partidului, cu experiența acumulată, scrie stiripesurse.ro

”Eu am un viitor politic permanent, ceea ce spun eu este preluat. Eu am apreciat foarte mult felul în care colegii mei de partid au reacționat la retragerea decorației mele de către Iohannis, spre exemplu (nu au reacționat). Asta arată că PSD este foarte implicat în modelul de societate pe care Iohannis îl oferă”, a spus Adrian Năstase, ironic la adresa PSD, despre revenirea în politică, la România TV.

În ceea ce privește interdicția de a face politică, sunt două variante: să expire la sfârșitul lui 2020 sau în 2021-2022. ”Iohannis poate să stea liniștit, din punctul ăsta de vedere” a mai afirmat Adrian Năstase, subliniind că ”încă un gest de genul acesta”, precum retragerea decorației, l-ar mai putea aduce în atenția publică.

Fostul premier e dispus să-și pună experiența pe masa liderilor PSD, dacă și ei doresc: ”Pot să am un anumit rol, mi-l asum de unul singur, de ani de zile, prin ceea ce scriu pe blog, și, dacă va fi nevoie, dacă voi fi invitat, sigur că voi participa și la proiecte mai largi”.

”Mi-aș dori foarte mult să ajut la revenirea PSD într-o poziție de învingător în alegerile locale și poate în alegerile parlamentare” a spus Adrian Năstase, la România TV. El a subliniat că sunt lideri social-democrați care ”nu mai au cum să dea energie pentru 2020 la nivelul organizațiilor județene, dar asta ajută pentru conservarea puterii la nivel de vârf în partid sau se acceptă ideea refacerii structurilor locale. Sunt destul de antipatic pentru unii dintre conducătorii partidului și nu vreau să exagerez, dar spuneam că PSD este, în momentul de față, într-o cumpănă ideologică, din punct de vedere al mesajului, al direcției în care merge”.

Adrian Năstase a identificat două probleme ale PSD: cumpănă ideologică și o cumpănă de organizare. ”Este clar - și semnalele au fost foarte clare la alegeri- electoratul s-a schimbat”, a spus Adrian Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Revino bombonel. La toti ciumatii de mai jos le este frica de o eventuala revenire si mai ales ca le vei da muie. Asa sa faci.
1
2
Fututi Mortii Matii de puscarias! Mars la gunoi interlopul nr 1 al Romaniei, ai furat jumatate de tara...
5
1
Vorba celui de mai jos, mai bine si-ar numara ouale si ar sta dracului deoparte. Nu are nimeni nevoie de prezenta lui!
4
1
Rusine banditule! Nu esti destul de reeducat. Inapoi la puscarie.
6
1
Daca vanator cu experienta ratezi jugulara de la 1cm nu esti capabil de nimic.Cu proxima ocazie daca tot esti sinucigas tantalau incearca cu teava-n gura,n-ai cum sa ratezi ,la pariu!
9
1
Am mai omorat pe unul pentru subminarea economiei nationale. S-a dovedit asta vreodata? Deparaziteaza-ti creierul fraiere, nu ca un prost in plus ar mai conta la inflatia din ultima vreme... E alegerea ta...
4
10
Un hot care ar fi trebuit condmnat la munca silnica pe viata pentru subminarea economiei nationale ,las,mincinos,inganfat,tupeistul asta nu se multumeste ca a luat o condmnare formala,el vrea sa revina in politica. Imi este sila.
12
3
De pe scena politica fmm de puscarias infect cu toata clica ta de vagabonzi ordinari.ireal.spui adrian nastase si tragi apa.cariera ta politica s a incheiat cristosu ma ti. Hot dovedit si incarcerat.mooe psd.
6
4
...fara puscariasi in functii de partid...!
8
3
Asa fac toti puscariasii, dupa ce ies revin la vechile obiceiuri...
13
3
Daca Bombonel si alti dinozauri ca el vor reveni in Ciuma Rosie, in noiembrie la alegeri vor lua maxim 15%
15
3
Sa-si vada de ouale lui.
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108