REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adrian Stănică, de la Dabo Doner Mangalia, și-a deschis o nouă... spălătorie

Adrian Stănică, de la Dabo Doner Mangalia, și-a deschis o nouă... spălătorie

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:24 4593

Adrian Stănică, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști de la malul mării, mai ales în Mangalia, a investit într-o nouă afacere. Una dintre firmele administrate de bărbat, fiind vorba despre Regal Wash, firmă ce se ocupă de întreținerea și repararea autovehiculelor, a construit pe Șoseaua Constanței, un imobil cu funcțiunea de spălătorie auto tip self service. Vă reamintim că, Stănică este proprietarul Dabo Doner Mangalia, Vama Veche, Neptun, dar este și dezvoltator imobiliar intenționând să ridice, în Portul Mangalia, un complex în formă de vapor, cu 4 etaje, 65 de camere și 10 apartamente.

Adrian Stănică este un afacerist destul de cunoscut la malul mării, mai ales în Mangalia. Bărbatul are în plan amplasarea unei construcții metalice ușoare pentru servicii de spălătorie și cosmetică auto în regim de autoservire cu toate instalațiile de apă, canalizare, electricitate, necesare funcționării cu program nonstop. Stația va avea 5 boxe spălare, dintre care 4 vor fi acoperite cu o structură ușoară din panouri policarbonat pe elemente metalice din aluminiu și o boxă rămâne descoperită pentru a deservi autoturismele mai înalte. Proiectul propus prevede eliberarea terenului vizat pentru realizarea proiectului prin desființarea skidului GPL existent, nefuncțional.

Investiția este considerată oportună de către beneficiar având în vedere cererea tot mai mare pe piață pentru acest gen de servicii și realizarea lor la standarde europene, se arată în justificarea necesității proiectului. Amplasamentul este situat în intravilanul municipiului Mangalia, în zona nordică a orașului, la intrarea dinspre Constanța (fosta zonă adiacentă DN39), pe Șoseaua Constanței nr. 57F.

Adrian Stănică

Cine este Adrian Stănică?

Așa cum arătam și mai sus, Adrian Stănică are franciza Dabo Doner Mangalia, Vama Veche, Neptun. Fondatorul Dabo Doner Internațional este Dan Paştiu, originar din Sibiu şi este cunoscut pentru localurile pe care le-a creat - despre Naf-Naf, Pizzeria Michelangelo, Cotton Club, Blow Up, Spicy sau Zorba. A renunţat însă la toate aceste branduri pentru a construi franciză Dabo Doner.

Date despre societatea Regal Wash SRL

Societatea Regal Wash SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul în Mangalia, pe strada Ionel Teodoreanu, și se ocupă de întreținerea și repararea autovehiculelor. Firma este controlată de Stănică Adrian (50%) și Baltac Sorina (50%). În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 233.810 lei, un profit pe minus și datorii de 11.164 de lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde are ba nene asta atatia bani? a ridicat o casa foarte frumosa la moara in 4 luni , cu lexu sau cine il tine in spate omu sta pe bani multi se pare
3
1
Felicitari Stanica! Inca odata ai demonstrat ca unde pui tu mana iese ceva frumos. Succes !
1
0
Cei care au comentat sigur sunt acei oameni care vorbesc de afaceri de milioane dar iti cer o tigara
1
0
faci bani de nu iti vine a crede, nu te injura nimeni ca ai adaos de 500suta. ;a un mini market esti blestemat daca ai cu 1leu peste lidl si kaufland..
0
0
Tarran obosit
0
0
sa fie cu noroc si sa-i mearga bine!
0
0
"Unul dintre cei mai mari afaceristi ". Eu nu am auzit de el, dar na , marketingul functioneaza. Si daca mai e bagat si lex-ul...
0
0
Neoficial acolo este bagat si Razvan Ion-LEX fost comisar politia economica Mangalia si nasul lui Stanica.Acolo avea el statia de gaz. Arhicunoscutul afacerist Stanica investitor imobiliar pe hartie poate
1
0
e scump ,furi la minute prietene,
0
0
Un cioban vai de el
0
0
o firma de 2 lei , un om de 2 lei
0
0
ba gipsane,pune mina si spala masinile daca vreibani.adica eu fac munca si te mai si platesc?miroase parchetul!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108