REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a ajuns cu Salvarea la spital

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a ajuns cu Salvarea la spital

Replica API 22 iunie 2019 | 00:00 413

La doar câteva zile după ce a anunțat că are grave probleme de sănătate și că va suferi o operație extrem de complicată, au apărut noi informații despre prezentatoarea TV.

„După operație... Mulţumesc doctorului Gabriel Miţulescu și întregii echipe medicale! Mulţumesc pentru mesaje și încurajări!!! Recuperarea merge bine!!! Am scăpat ca prin minune de ocluzie intestinală", a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici.

Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei intervenții TV, citată de wowbiz.ro.

În urmă cu o lună, vedeta a decis să meargă la medic, după ce a început să simtă dureri puternice în partea stângă. Din nefericire, riscul de deces există, așa că Adriana a căutat în tot acest timp un medic potrivit pentru această intervenție complicată.

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces.

Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând. Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU ne intereseaza.
2
0
Ne intoxicati cu bahmuteanca, cu mahalagioaica asta. Doar ce s-a terminat circul cu prigoana. Acum incepe iar cu operatiile si mascarile ei ?? Nu ne intereseaza. Nu!
3
0
bai nene numai stiri despre proaste ,asta numiti voi "monden" ? suncile proastelor date cu chimicale la ochi? la cita prostie emana bahmuteanca e cam toxica pt mediul .a lipsit mult de cind nu mai divorteaza de prigoana si o uitase lumea .
6
0
Pe cine intereseaza starea acestei maimute, care se expune prin presa si televiziuni, dandu-ne amanunte din viata ei privata ?? E platita bine?? Dar ne terorizeaza pe noi.....
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108