REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Afaceristul găsit într-o baltă de sânge la Costineşti a murit!

Afaceristul găsit într-o baltă de sânge la Costineşti a murit!

Replica API 23 iulie 2013 | 00:00 288

Poliţiştii cer persoanelor care l-au văzut în viaţă să-i contacteze

Poliţiştii cer persoanelor care l-au văzut în viaţă să-i contacteze

Tânărul găsit într-o baltă de sânge la Costineşti a murit! Este vorba de Mihai Oltean, de 35 de ani, din Constanţa, dar cu o mică afacere în staţiunea cu pricina şi care a fost găsit de către familie inconştient, în una din camerele pensiunii. Tragica descoperire a avut loc pe data de 19 iulie, fiind făcută chiar de familie, care au mers la locul unde se afla, pentru a-l trezi. A fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar a decedat pe 22 iulie. Chiar dacă mai multe ipoteze s-au născut, anchetatorii neexcluzând nici varianta unei crime, iată că paşii anchetei încep să se contureze. Se pare că Mihai se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a căzut şi s-a lovit serios la cap, potrivit rezultatului necropsiei.

Mihai Oltean, de 35 de ani, era din Constanţa dar avea o mică afacere în Costineşti. Mai exact, părinţii acestuia deţin o vilă pe strada Delfinului, Talisman pe numele ei, care era dotată şi cu terasă proprie. Din câte se pare, preocuparea lui Mihai era gestionarea barului. Acesta a fost şi motivul pentru care a rămas în Costineşti în respectiva noapte, care s-a dovedit a-i fi fatală. Pe data de 19 iulie, în jurul orelor 11.00, familia l-a căutat, urcând în camera unde se odihnea pentru a-l trezi. Din nefericire, tânărul zăcea într-o baltă de sânge, cu mai multe răni în zona capului. Ambulanţierii au ajuns la faţa locului, dar şi poliţiştii. A fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în comă profundă, iar pe 22 iulie a decedat. Acum, oamenii legii încearcă să dea de persoanele cu care a intrat în contact, aflând că două femei au fost ultimele care l-au văzut. "La data de 19 iulie 2013, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 35 de ani, din Constanţa, a fost găsit în stare de inconştienţă într-o pensiune din Costineşti şi care a decedat ulterior la data de 22 iulie a.c.. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au declanşat o anchetă în vederea elucidării producerii evenimentului, iar în prezent sunt căutate două femei, care în acea noapte ar fi fost ultimele persoane care l-ar fi văzut pe bărbat în viaţă şi cu care acesta şi-ar fi petrecut seara la Costineşti. Persoanele în cauză sunt rugate să sune la 112 sau la Serviciul Investigaţii Criminale, telefon 0241611364.", au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Chiar dacă nimeni nu dă semne că ar vrea să recunoască faptul că s-ar fi întâlnit cu el în acea noapte, asta nu înseamnă că nu există şi "guri" care vorbesc. Tot mai mulţi din aşa-zişii martori susţin că victima era cunoscută ca şi consumatoare de băuturi alcoolice şi, cel mai probabil, a căzut. Aceasta este şi prima variantă a anchetatorilor, şi anume că bărbatul ar fi petrecut toată noaptea, iar când a ajuns la vilă, şi-a pierdut echilibrul, a căzut şi s-a lovit puternic la cap. A reuşit, totuşi, să ajungă în cameră, s-a întins pe pat, dar apoi a intrat în comă. De asemenea, poliţiştii au mai găsit în autoturismul acestuia o bâtă de baseball, dar care era nouă, în ţiplă. Cercetările continuă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108