REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Afaceristul Lupu a provocat un accident rutier grav, soldat cu o victimă

Afaceristul Lupu a provocat un accident rutier grav, soldat cu o victimă

Replica API 3 noiembrie 2011 | 00:00 2175

Autorul accidentului de la intersecţia şoseaua Mangaliei cu strada Caraiman este Petre Lupu, de 51 de ani, din comuna Adamclisi, satul Abrud. Potrivit Poliţiei Rutiere, bărbatul care conducea un jeep Grand Cherokee, cu numărul de înmatriculare B 35 LPU, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară Dacia Papuc, înmatriculată cu CT 69 COV, condusă de Nicolae Tobă, de 61 de ani. În urma impactului, Dacia a fost proiectată într-un autobuz RATC, care făcea curse pe linia 101, condus de Marius Costache. În urma producerii accidentului, Nicolae Tobă - şoferul de pe autoutilitară - a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-cerebral deschis, însă nu a necesitat internare. Şoferul jeep-ului, Petre Lupu, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Ce nu se ştie despre şoferul jeep-ului

Petre Lupu este un controversat om de afaceri din comuna Adamclisi, care face subiectul mai multor dosare de executare silită, aflate pe rolul instanţelor constănţene. Practic, afaceristul Lupu a fost executat silit de mai multe firme, printre care Sc Agro Geora SRL şi SC Biochem SRL, din Constanţa, asta după ce nu şi-a achitat unele debite faţă de aceste societăţi. Împotriva lui Petre Lupu s-a făcut, la un moment dat, plângere penală, de către reprezentanţii societăţii Biochem Constanţa. La un moment dat, în urmă cu circa 4 ani, în timp ce un executor judecătoresc de la Medgidia, care punea sechestru asigurator asupra bunurilor societăţii afaceristului Lupu, acesta din urmă se lăuda că "nu este singur în Constanţa", dând de înţeles că are "ceva pile sus puse". Potrivit Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, lupu figurează ca administrator al 2 firme, respectiv SC Agro Zoo Lupu SRL, din Adamclisi, înfiinţată în 2006, având ca obiect "activităţi de ferme mixte" şi care, deşi a fost înfiinţată în 2006, până în prezent nu are depus nici un bilanţ contabil, iar ce-a de-a doua firmă este "Lupu V. Petre - Întreprindere individuală", înfiinţată în 2005, care se ocupă cu cultivarea cerealelor, nici aceasta nefigurând cu bilanţuri contabile la Registrul Comerţului.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108