REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Afaceristul ZAIF are PROBLEME MARI cu BLOCUL din TOMIS PLUS

Afaceristul ZAIF are PROBLEME MARI cu BLOCUL din TOMIS PLUS

Replica API 14 decembrie 2020 | 00:36 9154

Constănţenii care locuiesc pe strada Napoli din Tomis Plus au sesizat, pe lângă Primăria Municipiului Constanța, și Prefectura județului, solicitând Inspectoratului de Stat în Construcții să verifice dacă au fost respectate condițiile legale privind modul de dobândire a autorizației de construire și, de asemenea, dacă au fost respectate avizele care au stat la baza emiterii actului administrativ respectiv.

În măsura în care Inspectoratul de Stat în Construcții va constata cele sesizate de vecini, prefectul poate solicita în instanță anularea autorizației de construire, ceea ce ar avea ca efect suspendarea imediată a lucrărilor.

Reamintim că locuitorii de pe strada Napoli 29, din cartierul Tomis Plus s-au trezit, peste noapte, că în imediata apropiere a blocurilor în care locuiesc se fac pregătiri pentru fundaţia unui imobil. Oamenii sunt stupefiaţi, nu înţeleg cum investitorul a obţinut undă verde pentru construcţie, în condiţiile în care aceasta nu îndeplineşte criteriile din PUG.

Beneficiarul lucrărilor este Daniel Zaif, prin firma sa SC Management Administration Services SRL. Autorizaţia de construire pentru blocul în regim P-4E retras şi parcare la subsol a fost eliberată pe 13 februarie a.c.., iar pe 30 octombrie au început lucrările pe strada Bratislava din Tomis Plus Constanța, pe un teren în suprafaţă de 300 mp. Acest bloc ia soarele la propriu blocului situat pe strada Napoli nr 29, ceea ce a stârnit revolta locatarilor, care spun că structura de rezistenţă a blocurilor din jur va fi afectată.

Vecinii au cerut suspendarea autorizaţiei

20 de constănțeni s-au adresat instanței de judecată, pe 25 noiembrie, cerând suspendarea autorizației de construire, ei fiind reprezentanți de Cabinetul de avocatură Hașotti.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca e bagat hasotti atunci cu siguranta e o treaba cinstita domne!
0
0
si aman ta cu proteza totala? administratoarea de la techirghiol!
1
0
Sa ajuns sa se vorbeasca de aceasta specie , de parca ar fi paria societatii . De ce oare ? Ca doar au facut numai bine ...bugetului ,statului ,societatii.
1
3
ce kkt tot pomeniti ARHITECT, distrusilor?? ca si cum ati sti ce e aia. Zeci de ani de zile v-ati pishat pe ei, acum le duceti lipsa. FUCK OFF. Mincinosilor!
0
2
La ce distanta este intre blocurile astea poti sa iesi cu telecomanda in balcon si sa schimbi posturile vecinilor! Porcariile facute si semnate de Mazare,Fagadau,Babu,arhitectii si proiectantii din primarie vor avea urmari mult timp de acum incolo!Si stati sa vedeti ce o sa fie in Mamaia,ca nu degeaba se largeste plaja!
9
1
Ce patron Zaif? Sageata lui Orban, s-a nascut sclavul lui. Au construit un cartier de ghetouri, la marginea Constantei, cu cele mai ieftine materiale. Fraieri sunt cei care au cumparat de la escrocii astia .
9
1
Toate blocurile la fel sunt.. Blocurile astea unde stau 'vecinii', respecta distanta minima fata de proprietatile inconjuratoare?... Va zic eu.. NU... Ceva de genul, unii au voie dar altii nu.. Fomistilor!
10
1
De Zaif vorbiti ??? da de Orban ,Nedelcu , nu spuneti nimic ??? da hai de Zaif cate case furate cu ajutorul primariei si a unor avocati pai din str . Avram Iancu 21 unde a dat oamenii afara si a construit deja blocul ,pe Productelor , pe Cristea Georgescu 4, pe malul lacului linga facultatea Ovidiu tot in peninsula langa punctul RADET 13 ditamai cladirea unde la fel a dat locatari afara dupa 45 de ani de ingrijit cladirea , poate chiar il ajut si avocatul Hasotti nu stim sigur dar un pic de ajutor are ,si am muncit si noi dar nu am FURAT da am fost PROSTI ,cand au venit din VERIA miroseau
9
2
Doar mucani imputiti saraci stau la bloc. Machidonii stau la case si vile.
3
13
CTA oras de cocalari romanes tzigoina. Huo fi miar scarba .neam de hotzi zdrente si secaturi
6
9
Eu nu am intalnit pana acum machedon cinstit
18
4
infractorii care au dat autorizatia, proptelele puse trotuarului sunt de vis !!! Si carpa aia neagra e ca un giulgiu !!! Muie cu constructia pulii !!!
12
1
Oras de cacat distrus de machidoni imputiti, ciobani analfabeti care pocesc limba romana si spun ca au identitate etnica cand defapt ei sunt niste jeguri izgonite de peste tot
21
5
Miroase rau a zer de oaie..zer machidonesc.
18
4
cine a dat autorizatia de constructie si cei cu avizele. O makidonela cipaneasca cu avize luate pe branza.Inspectoratul de Stat in Constructii o institutie poluata de makidoni infractori.Trebuie arestati toti. da nu are cine ca procurorii in Constanta sunt makidoni si ei si isi protejeaza neamurile.Constanta este infestata de infractorii makidoni.
19
3
se inteleg si fraerii o sa piarda procesul si abia atunci zaif o sa aiba hotarare judecatoreasca ca sa construiasca.Hasoti este vestit pentru ca isi vinde clientii.
14
1
dute dracu de mucan, daca nu facea armanii blocuri stateai in bordei la padure, toti romanii sunteti puturosi de aia nu aveti banii
7
33
a dat pe spaga, intrebarea e cine a fost atat de tampit sa faca credit pe 30 de ani ca sa cumpere cotetele respective.
20
1
la primul cutremur pica
15
2
este un bloc langa la sensul giratoriu din 4-5, construit la 5m de alt bloc. Platesti la banca 30 de ani, ca sa vezi blocul vecin. Cine a dat autorizatie, domnule primar? Poate faceti ordine in orasul asta o data. Orasul mafiei cocalare! Si o alta problema. Betonul turnat trebuie sa stea minim 21 de zile. Acum se decofreaza la 5 zile si se incepe alt etaj. Viitorul cutremur, va spune multe!
29
1
Cele mai bune blocuri sint alea construite pe nisip sau namol,in mamaia,unul in korol celuilalt,ca sa aiba vecinii intimitate. Fara izolare sonora,cu ieftinaturi,fier beton putin si prost made in china sau turcia,in loc de 12mm bara se pune de 8 sau de 10.Atita timp cit fraierul are bani,machidonul il taxeaza. Sa vedeti ce gunoaie au facut i n mangalia,saturn,alfa,beta draci. Ieftine ca braga,numao 30000 garsoniera mirlaneasca intre betoane,chilipir curat. Luati-va bucuresteni case de vacanta,mai sint in Olimp linga calea ferata,sint perfecte ptr pesedeii care spala banii furati.
26
1
in prima poza trebuia sa se faca o centura perimetrala din piloni de beton armat infipti in adancime, abia apoi excavata groapa piscina. tocmai ca sa nu se surpe malurile, fiindca blocurile alaturate sunt destul de grele si apasa pe fundatie. fundatia cred ca e din piatra sparta, nu din piloni, asa ca in perioada urmatoare o sa se incline ca turnul din pisa. ce fac agaricii aia doi cu barele de cofrat doar de ochii lumii, sprijina centura blocului hahahahahh, care e fix pix. au drepate oamenii sa fie revolati, dar nu ca le ia soarele ci cao ia casa la vale. ghetou ati vrut, ghetou primiti
25
3
Ce mizerie de om.Cat dispret trebuie sa aiba fata de locatarii aia ca sa-i condamne la intuneric si mucegai pentru toata viata dupa ce au platit la banca o caruta de bani ? Cata rautate are omul asta ? Para-l aud vorbind despre "Bunul Dumnezeu" Ipocritul.
21
1
Ilegala este si constructia din piata Ovidiu centru vechi....a demolat toata cladirea...pe autorizatie avea consolidare ....clar a facut ilegalitati...Aloooo domnii de la Cultura.... s a facut oare descarcare arheologica pe toata suprafata...va zic eu nuuuuuuu!!!!
17
1
Ce spui tu investitorule? Dani Zaif serios???Pai asta a facut la greu contrabanda cu tigari, din free shopurile de la Vama Veche, Negru Voda, etc. Mah al draku investitor serios!!!
28
0
@Anda. Mata se plange, pentru ca a facut o retardata si o pupincurista ca tine. Simt ca la ce tupeu ai, sugi pula fara sa o uzi. Esti si proasta si hotarata. Sigur esti votant PSD.
20
1
Sa sugi pula Ada
19
0
Machidonii astia au inebunit,cum da de o bruma de bani gata blocul, ce sa ramna el mai prejos decat celalati!!!
26
3
Hai domle ca na facut nimic rau, face un bloc langa alte blocuri cum sa mai facut de 1000 de ori in orasul asta. Pare un abuz al vecinilor
6
22
Se plang de parca le ia gatul, nu soarele. Atata timp cat constructia nu afecteaza structura blocurilor din vecinatate nu vad nicio problema. Eu unu nu as sta sa ascult plangerile unor distrusi si as construi la mine pe teren exact ce as dori. Respectand normele legale.
6
44
In 8din 10articole din aproape orice ziar este vorba de machidoni....ba tepari ,ba facaturi,ba evazionisti,ba se cearta intre ei,ba.....cam astia sunt...ca titi....
34
5
Zaif nu face mare diferenta intre o tarla de oi si un bloc. Doar prostii cumpara apartamente la ghetoul Tomis Plus.
41
0
Cum apare un investitor in Constanta imediat il faultati, va plangeti ca nu aveti locuri de munca dar nu lasati oamenii sa lucreze. daniel zaif e poate cel mai serios dezvoltator imobiliar din Constanta si poate din tara, uitati-va ce frumos arata cartierul tomis plus.Constanta oras de invidiosi si saraci care daca nu isi permit sa isi construiasca o casa sau sa cumpere un apartament fac tot posibilul sa-i obstructioneze pe ceilalti care pot. HUOOOOOO...
9
55
Tras de coaie trebuiesc aia care mortii lor au dat autorizatie. Daca orice retardat vine si cere autorizatie sa faca bloc in mijlocul bulevardului , voi ii dati unda verde? De jus trebuie taiata spurcaciunea. Cta arata ca un kkt . Da , unul de lux . Kkt poleit, dar tot kkt e.
41
2
astea s toate blocurile de lucs din era asa zisilor "dezvoltatori" aka samsari de terenuri si plamaduitori de cutii de chibrit. N ati remarcat ca toti au devenit dezvoltatori peste noapte in cta?
30
1
Locatarii de acolo, nu sunt normali!!Pai cum sa astepti sa ti darime blocul,vezi foto 1??Oricum la ce temelie se vede ca are nu tine mult..
33
1
Hasotti nu e makidon? Dar Zaif? Corb la corb nu si scoate ochii
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212